Sotsiaaliministri määrusega 2008. aastast maksab riik toiduainete soetamiseks ühe õpilase kohta iga koolitoidupäeva eest 12 krooni. Lisaks sellele, et raha nii napilt on, kallinevad ka toiduained pidevalt – kas ja kuidas peaksid siis koolid sellise summaga hakkama saama? Kui hästi saab sellise summaga tagada toidu hea kvaliteedi ja tervislikkuse?

Head Noorte hääle lugejad, hakkage rahvaajakirjanikuks ja kirjutage meile enda koolis pakutavast toidust ja kuidas sellega rahul olete? Millised toidud on kõige jubedamad ja millised kõige paremad?

Parimaks koolisööklaks valiti sel aastal Sõmeru Põhikool – rääkige meile, kuidas toit Sõmeru koolis maitseb? Parima koolipuhveti tiitlit on hoidnud juba 5 aastat Tallinna Tehnikagümnaasium - mida erilist TTG puhvet endas sisaldab?

Noorte hääl jagab teie poolt saadetud lugude vahel igal nädalal ära 1000 krooni. Nii et lisaks sellele, et saate teistega oma mõtteid ja arvamusi jagada, võite ka alati vajalikku taskuraha teenida! Kirjutage meile noortehaal@delfi.ee või registreeruge rahvaajakirjanikuks.