Kuna ma olen pool kooliteest juba läbi käinud ja õppimine läheb aasta aastalt aina raskemaks, pean välja nuputama igasugu viise, et ma järgnevatel aastatel sama hästi hakkama saaksin. Üks mõte, mis mul juba mitu kuud peas mõlkunud on see, et teen kõik oma õpikud ilusaks ja endale isikupäraseks. Ma olen kindel, et see teeb mu koolipäevad rõõmsamaks.

Muidugi ma kardan uut aastat. Juurde tuleb uusi aineid, uusi õpetajaid, uusi klassikaaslasi, uusi teadmisi. Sellepärast ma teengi kõik võimaliku selleks, et õhtuti ei peaks ma vastumeelselt õppima hakkama ja et hommikuti võiksin kooli minna hea enesetundega.

Hetkel vaevab mind meeletu igatsus koolimaja järgi, igatsen oma sõpru ja väga naljakaid matemaatikatunde. Kuigi õppimine on mulle väga tähtis, on oluline, et vahepeal ikka nalja ka saaks, sellepärast ma olengi õnnelik, et minu klassi on väga hea huumorisoonega inimesed sattunud. Ootan uuelt aastalt huvitavaid projekte ning üritusi, et suvevaheajal oleks, mida meenutada.

Miski minus ütleb, et kuigi mul tuleb nüüd paljude muudatustega kohaneda, on need mulle sobivad ning saan seitsmenda klassiga üpriski hästi hakkama. Igatahes on mu ootused kõrged!