KAALUD (23. september – 22. oktoober)

Parim päev: 27

Kaalude jaoks ei tule otseselt kuskilt raha juurde. Küll aga on Kaalude tähtkuju esindajad lahked ja on sel nädalal nõus heldelt raha jagama, et parandada teiste rahalist seisu. See võib-olla vanemate aitamine või hoopis elukaaslasele rahaliselt toeks olemine. Töö ja eraelu käivad sel nädalal ühte rada. See tähendab, et suhtled kolleegidega vabamalt ja veedad nendega aega ka peale tööpäeva.

SKORPION (23. oktoober – 21. november)

Parim päev: 21

Peale nädalat erinevaid pingelisi sündmuseid pole ime, et Skorpion on veel veidi tundlik. Skorpioni energiatasemed pole lihtsalt tasakaalus. Sel nädalal tõstavad Skorpioni tuju tema sõbrad ja lähedased. Just nemad meenutavad skorpionile, kui kaugele ta on jõudnud ja kui tähtis ta tegelikult neile on. Rahaasjade suhtes peaks Skorpion olema tasakaalukas ja mitte laristama. Eelkõige seetõttu, et taastuda eelmisel aastal tehtud üüratutest kulutustest. Skorpion peaks praegu võtma veidi vabamalt ja mitte tegema emotsioonioste.

AMBUR (22. november – 21. detsember)

Parimad päevad: 22-24

Amburi puhul on toimunud muutused. Kui ta seda ise veel ei märka, siis üsna peagi hakkab ta aru saama, mis on teisiti. Ambur on olnud nädala lõpetamisega äärmiselt hõivatud. Teha on olnud palju ja kohustuste hulk on kasvanud. Kui Ambur soovib, et asjad muutuksid jälle rahulikumaks ja tööde hulk üle pea ei kasvaks, peaks ta välja mõtlema mõned uued viisid, kuidas tööd tehtud saada. Võib-olla kulutad millelegi liialt aega ja peaksid kasutama mõnda rakendust, mis mõõdab sinu produktiivsust? Äkki peaksid hoopis vähem aega veetma sotsiaalmeedias ja keskenduma kohustustele, mis on vaja ära teha.