Olime siis — mina, mu õde, minu laps ja mees, Tallinnas ekskursioonil. Olime kusagil siseruumis, mis oli nagu liivakarjäär. Seal oli palju sipelgapesi ja ühtäkki olid nad kõik minu jalgade ümber. Kui neist lahti sain, hakkasime kodu poole liikuma. Minuga ühes autos oli mu õde, kes oli roolis ja laps, kes oli turvatoolis. Olin ainuke, kel turvavööd peal ei olnud.

Järsku sattus meie teele ette üks poiss, kes kindlalt kõndis keset teed ja ära ei läinud. Seepeale vajutas mu õde gaasi ja hakkas temast mööda sõitma. Äkki nägime enda ees halli värvi autot. Meie auto hakkas vingerdama, ühest teeservast teise ja väga hirmus oli. Üritasin endale turvavööd peale panna ning lõpuks see ka õnnestus. Samal hetkel sõitsime kraavi, auto lendas suure kaarega ja tegi mitu tiiru peale.

Kui üles ärkasin, nägin, et mu õde ja poeg olid teadvuseta. Hakkasin meeleheitlikult oma last turvatoolist päästma. Tema mängukaru, mis tal käes oli, oli täiesti ribadeks. Pojal olid kriimud näos, kuid siiski tuli ta teadvusele. Järgmisena hakkasin oma õde üles äratama. Kuna ta ei ärganud, lohistasin ta lihtsalt autost välja. Õues ärkas ta üles ning natukese aja pärast meie auto plahvatas.

Mida arvate teie, mida võiks selline unenägu tähendada?