1. Annad endast maksimumi isegi siis, kui teised seda kohe ei märka

Kibekiire reede õhtu restoranis: iga klient tunneb, et on terve igaviku oodanud, kuigi peaks olema esimene, kellele sa tähelepanu pöörad. Hoolimata sinu ponnistustest ja sellest, et sa hetkeksi hinge ei tõmba, saadavad sind kurjad pilgud nagu istuksid jalad seinal. Kui õhtu lõppedes oma jootraha lugema hakkad, siis saad aru, et kõik on lõpuks seda väga väärt.

2. Kannatlikkus

Mida rohkem sa jõllitad kokka, kes lauale number 21 salatit valmistab, seda aeglasemalt ta seda teeb. Laud number 22 ei suuda otsustada, mida tellida? Ära küsi seda neilt iga kahe minuti tagant! Kannatlikkus on voorus!

3. Kui sa ei tule kohale varem, siis oled sa juba hiljaks jäänud

Tipptund võib restoranis tekkida väga ootamatult. Iga teenindaja teab, et jootraha on põhiline palk. Varem tööle tulles võid sa sattuda tipptunnile ja saada kuus lauda, millest sa õigel ajal tulles ilma oleksid jäänud. Seega oleksid ilma jäänud ka olulisest jootrahast.

4. Naeratamine viib sind elus kaugele

Kuigi su tuju on rikutud, siis kliendid ei tohi seda teada! Nende ees oled sa Shirley Temple, sest nemad maksavad sinu arveid!

5. Kaaslasi tuleb kohelda austusega!

Nüüd tead sa ise ka, et inimest ei tohiks kohelda halvemini isegi siis, kui tema ametikoht on sinu omast madalam. Paljud tudengid, kes kunagi prestiižetel ametipostidel töötavad, toetavad ennast kooliajal teenindajatööd tehes. On aasta 2013, teenindaja ei ole teener!

Allikas: hellogiggles.com