Kuigi osavõtjate arv ei olnud väga suur, kõigest 7 gruppi, jätkus meelelahutust ja head tuju terveks õhtuks tänu õhtujuht Marek Taliverele Power Hit Radiost. Soojenduseks esines DJ The Maier, kes mängis parimaid uusi ja vanu hitte terve tunni vältel. Esinesid grupid Kivimäe põhikoolist, Rahumäe põhikoolist, Nõmme põhikoolist, Nõmme Erakoolist ning oma esindaja pani välja NÕEL.

Esitused olid piisava pikkusega ja tempokad, mille võttis publik hästi vastu. Kui žürii otsustas võistluse võitjat, esinesid tantsutüdrukud stuudiost Brilliance. Üritus oli väga tasavägine ning võistlejatest võis näha, et võistlusesse suhtuti täie tõsidusega. Järgi tehti artiste alates ABBAst lõpetades LMFAOga.

Muutuvad riietusstiilid, nii muutuvad ka muusikastiilid - vanasti esineti tavaliselt ühe laulu saatel, nüüd olid pea kõik esitused mixitud.

Žürii, kuhu kuulusid noor moelooja Riin Kotsalainen, Kristiina Villemson VATist, Meelis Eskola ja Mihkel Lillenthal Arena3/Club Visionist ning NÕELa looja Heidi Pähn, otsustas järgmiselt:

Parim tüdruk – Sandra Roosme, Tallinna Rahumäe Põhikool
Parim poiss – Gabriel Brus, Nõmme Erakool
Eriauhind – Janeli Jaansen, Tallinna Kivimäe Põhikool

3. koht – Tallinna Kivimäe Põhikooli esitus “Poeg on tulnud koju”
2. koht – Tallinna Nõmme Põhikooli grupi Nõmme Crew esitus “Party rock”
1. koht – Tallinna Rahumäe Põhikooli esitus “Figaro”

Üritust toetasid Nõmme Linnaosa Valitsus, Arena3/Club Vision, Tantsustuudio Brilliance, Music Events, Tallink, Expressions, Tallinna Tantsuakadeemia, Yummi Meats, VGA Kaubandus, NO99, Estonia, Nantecom OÜ(Bono kohukesed).

Korraldusmeeskond tänab kõiki osalejaid ja pealtvaatajaid!