Näiteks Narva Noorteparlamendi esimees Aleksei Kupavõhh sõnastas oma arvamuse järgmiselt:
“Mina jään, sest ma tunnen, et Eesti on see koht, kus ma tahan elada. Ma naudin elu Tallinnas ning rahulikumat kohta minu jaoks maailmas pole." Polina Reinol ja Artjom Ivatsov jäävad siia, kuna Eesti on nende isamaa, kus elavad nende pereliikmed ja sõbrad. Darja Poljakova eelistab jääda Eestisse, sest see on väike riik, kus on rahulikum ja jõukam elu võrreldes teiste riikidega.

Viktoria Mikša väidab, et tahab elada Eestis, et kasutada enda eesti keele teadmisi, mida ta on õppinud juba 12 aastat. Veronika Lavrova arvamusel on Eestis hea majanduspoliitika, palgad on võrdelised hindadega. Samuti on võimalus saada heal tasemel haridust. Maria Blinova ja Vadim Markovi arvamused ühtivad, et Eestis on kergem realiseerida nii iseennast kui ka enda ideid. David Arusoo ja Anna Baškirova hindavad riigi unikaalset loodust ja armastavad siinseid traditsioone.

Narva noorteparlamendi poolt läbiviidud küsitlusest selgus, et noored narvakad ei plaani rännata teistesse riikidesse, kuna nad hindavad võimalusi, mida pakub meie riik ning tunnustavad traditsioone.