Kas olete kunagi näinud mullikat, keda keegi ei suuda ajada lauta, kui mullikas on otsustanud mitte minna? Eks mehedki ole teinekord sellised.

1) Tark naine saab kohe aru, et säärasest olendist ei saa jagu jõu ega vägivõimuga, vaid helluse ja kavalusega. Mehed alistuvad meelsasti, kui neid koheldakse hellasti. Peen ja naiselik diplomaatia tuleb ainult kasuks.

2) Mehed ei salli, kui neid käsutatakse, eriti mitte oma naise poolt. Mehed on nimelt üsna romantilised, kuna nad on kord pähe võtnud, et naised on roosid, tähed ja päikesed.

3) Nööp peab särgi ette olema õmmeldud enne, kui särk mehele ulatatakse. Vastasel juhul saab mees vihaseks ja ei saa aru, miks seda enne tehtud pole. Mees ei taha tunda nagu teda oleks unustatud.

4) Mees, kellel on aastast aastasse kõlvulised ülikonnad, ei saa aru naise murest, kes kurdab, et tal pole midagi selga panna.

5) Mees ei paku naisele omaalgatuslikult raha uue kleidi jaoks. Selle peab naine peenelt ja diplomaatiliselt välja teenima. Et seda teha, tuleb pöörduda punkti number üks juurde. Üleüldse on esimene üks kõige olulisemaid punkte, et naised ja mehed omavahel läbi saaksid.

Allikas: Maret, 1937

Aitäh kauplusele Raamatukoi artikli teostusele kaasa aitamise eest!