1. Naistele järele vilistamine

Sellele eksiteele on viinud mehed see, et nad usuvad naised tähelepanu vajavat. Vilistamine on aga meeste puhul ühistegevus, mille käigus tekib kambas oleva isase tunne. Noormehed tunnevad ennast mehelikuna, et nad justkui tütarlapsi niimoodi meelitavad, kuigi enamikele tütarlastele mõjub selline tähelepanu pigem labase näitajana.

2. Sülitamine

Sülitamise komme on eriti levinud mehiste sportlaste seas, kus see vajalik võib olla. Millegi pärast on selle harjumuse omandanud ka suvalised jorsid tänaval, kus see pigem kohatu ja ebameeldivana mõjub.

3. Püksiauk

Noormehed muretsevad alatasa, et äkki on nad püksiluku lahti unustanud. Mõte, et kroonjuveelid või aluspüksid välja paistaksid, tundub neile talumatult alandav. Enne neelaku neid maa, kui et keegi vihjab nende puudujääkidele riietuses.

4. Prill-laua püstijätmine

Kui poisid ei saaks maantee ääres pükse lahti nööpida, siis tunduks elu neile palju vaesem. Mehed on oma püstipissimise võime üle äärmiselt uhked. Tavalist wc-potti kasutades ei suuda nad pritsimist vältida ja enda järelt millegi kohandamine riivab nende uhkust, milleks on võime kerge vaevaga, ükskõik kus püsti pissida.

5. Tujutsemine

Kuna paljud noormehed on kasvatatud nii, et mehel ei ole sünnis oma emotsioone liigselt jagada ja tunnetest rääkida, siis jäävad allasurutud emotsioonid hingesoppi keema. Sellest keemisest saabki tujutsemine.

6. Naljad

Noormeestel on palju roppe anekdoote, mida nad meestekeskis on harjunud rääkima ja kus need eriti naljakad tunduvad. Tihti unustavad nad, et naiste seltskonnas ei ole sellistel naljadel sama menu.

7. Hobid

Paljud noormeeste hobid ongi seotud meessoo psühholoogia, erinevate vajaduste ja väljaelamisviisidega, millest tüdrukud ei saagi aru saada.

Allikas: Pisiblufi käsiraamat