Vastused nendele küsimustele ja palju muud põnevat leiad 7.–8. märtsil toimuval kutsehariduse suursündmusel Noor Meister 2014. Kaheks päevaks koondub Tallinnasse Eesti Näituste messikeskusesse kogu Eesti kutseharidus.

Toimuvad kutsemeistrivõistlused 24 alal, kus mõõtu võtavad rohkem kui 300 kutseõppurit ning selgitatakse välja parimatest parimad. Arvesse lähevad kiirus, täpsus ning omandatud teadmised ja oskused.

Just Sinule on mõeldud 10 töötuba, kus saad oma käega proovida erinevaid ameteid ja töövõtteid. Noored juuksurid õpetavad näiteks tegema moodsaid punutisi, tervise töötoas saad selgeks esmaabivõtted, robootika-huvilised saavad uudistada kaugjuhitavaid roboteid ja autofännidel avaneb võimalus lausa auto värvimises kätt proovida! Lisaks veel palju muud põnevat!

Kutseharidusemessil osalevad 32 ametikooli üle Eesti, kelle käest saad küsida infot, mida ilusad reklaamid ei kajasta.

Lisaks hoiab tuju üleval meeleolukas lavaprogramm. Ja mis kõige olulisem, sissepääs suursündmusele Noor Meister 2014 on kõigile huvilistele TASUTA!

Kas pole lahe? Tule ja vaata oma silmaga, kuidas sünnivad meistrid! Proovi erinevaid ameteid! Saa tuttavaks koolidega ja leia endale sobiv eriala!

Uuri lähemalt SIIT ja tule kohale!

KOMMENTAAR

Riin Tarto (16) 

Miks oli Noor Meister 2013 lahe?
Noorel Meistril oli lahe see, et sai jälgida väga erinevate ametite võistlejaid, kuidas nende tööd valmisid. Eriti meeldisid mulle rätsepad, maastikuehitajad ja müürsepad. Üritusel võis ka osaleda töötubades, kus sai ise kõike järgi proovida. Ise osalesin puidu töötoas, kus sain kaunistada puidust meene. Taustaks mängis muusika ja esinesid lahedad bändid.

Miks külastada seda üritust?
Noort Meistrit tasuks kindlasti külastada, kuna sealt saab palju infot ametite ja koolide kohta. See aitab otsustada, mida edasi õppida. Noorel Meistril näed, mida üks või teine eriala endast kujutab ja samal ajal saad kogu vajaliku info õppimisvõimaluste kohta. Kõik noored peaksid seda külastama, sest seal sain selgeks, mis erialasid on võimalik ametikoolides õppida.

Meenuta eelmise aasta Noort Meistrit pildis SIIN!