Üks blogija nimega Gina kirjutab, et on proovinud aastaid erinevaid nippe, kuidas end õhtusest näksimisest võõrutada. Blogija sõnul on teda aidanud IF ehk intermittent fasting. See tähendab, et päev jaotatakse toitumise osas kaheks: aeg, mil sööd ja aeg, mil paastud.

Oluline on silmas pidada, et tegemist on pigem elustiilimuutusega. Menüüd pole vaja muuta. Gina otsustas, et söögiaeg on kella kaheksast hommikul kella neljani päeval. Ta ei vali otseselt, mida pistab suhu. Ta lihtsalt ei söö peale kella nelja päeval. Samas otsustas naine, et nädalavahetuseti võib ta süüa ka õhtuti.

Et õhtuti ei tuleks suurt söögiisu peale, peseb Gina õhtul hambad ära. Kui suus on kerge hambapasta maitse, jätab see kehale justkui mulje, et aeg on voodi poole liikuda ja süüa saab juba järgmisel hommikul.

Gina sõnul ei pruugi see kõigi puhul töötada, kuid teda see aitas. Ta ütleb, et peale kellaaegade kindlaksmääramist on tal palju vähem õhtuseid söögiisusid.

Samas märgib Gina, et tegemist pole eriti rangete piiridega. Gina nendib, et kui tal on õhtul mingi snäki järele suur isu, tõstab ta endale pisikese portsjoni. Kui see on söödud, peseb naine hambad ära. Peale seda kaob ka snäkiisu.

Allikas: popsugar.co.uk