Praeguseks hetkeks oleme külastanud 4 kooli ja 2 kohalikku omavalitsust. Koolides on olnud väga soe ja hea vatuvõtt ning usun, et ka meiepoolsed noored õpetajad on saanud end proovile panna ja ka klassikollektiividele uudselt läheneda. Marit ja Kairi käisid Kilingi-Nõmme Gümnaasiumis kahte tundi andmas, Kadri ja Liisi käisid Vändra Gümnaasiumis kahte tundi andmas. Paul ja Geili käisid Kärdla Ühisgümnaasiumis ja Sirle ja Merle Kose Gümnaasiumis, kahes viimases koolis anti üks tund.

Kohalikke omavalitsusi oleme külastanud koos koolitajaga Marek Mekk, kus on toimunud väga kaasahaarav volikogusimulatsioon noortele. Nii Palupera vallas Valgamaal kui ka Käina vallas Hiiumaal on olnud kaasatud ka valla- ja noortejuhte.

Järgmisena ootame kohtumist Värska noortega juba sel reedel, 10. detsembril.

Projekti "Kodanik Noor, võta sõnast!" toetab Vabaühenduste fond, mida rahastavad Norra, Island ja Liechtenstein Avatud Eesti Fondi vahendusel. Enda küsimustest või ideedest võite julgelt teada anda aadressile deivi.sarapson@gmail.com

Lisaks toimub ajalehe "Meie Meel(est)" toimetamine ja seda ka väikse üllatusega, millest anname varsti teada. Noorte hääl hoiab oma lugejaid toimuvaga kursis!