Konkursi näol on tegemist teist aastat toimuva lauluvõistlusega, kus Pärnumaa laululapsed saavad oma lavašarmi, musikaalsust ja esinemisoskuseid näidata ühe tuntud Eesti laulja lugusid lauldes.
Eelmisel aastal võisteldi Getter Jaani lauludega, seekord on kavas Ott Leplandi lood.

Konkursil kõlavad Ott Leplandi kaunid ballaadid, duetid ja tempokad rokilood, näiteks: „Kuula“, „Ajaga võidu“, „Imede öö“, „Jäädagi nii“, „Lambarokk“, „Otsides ma pean su jälle leidma“, „Pea meeles head“, „Sinuni“ ja „Tunnen elus end“. Nende 10 laulu puhul on esinejal võimalik salvestustel ja kontserdil laulda Ott Leplandi originaalfonogrammiga. Ka on esinejatel võimalik kontserdile tulla oma saate või fonogrammiga, siis võib esitamiseks valida ka mõne teise Ott Leplandi loo.

Osalejate registreerimine toimub 11. maini. Osalemiseks tuleb saata oma demoesinemine kontaktandmete ja lauluvalikuga konkurss@portartur.ee.
Parimad esitajad salvestatakse ja mai lõpus saab neid vaadata ja hinnata. Pooled finalistid valitakse välja rahvahääletusel Port Arturi Facebooki lehel ja pooled finalistid valib välja Ott Lepland.

Esinema on oodatud lauljad lasteaiast kuni gümnaasiumi lõpuni, vanuses 3-19 aastat.

Lastekaitsepäevale pühendatud finaalkontserdil 31. mail astuvad lavale 10 tublimat lauljat ning konkursi võitja saab võidulaulu esitada koos Ott Leplandiga.