See kõik algas 2015. aast maikuu keskel, kui julgesin välja öelda arvamuse ühe teatud isiku kohta, kelle nime hetkel nimetama ei hakka. Teda teavad väga paljud noored ning mul oli tema kohta oma arvamus. Ütlesin, mis arvan nii, et keegi ennast halvasti ei tunneks. See oli ju kõigest minu arvamus. Kui ta sellest teada sai, hakkas ta mind väga palju maha tegemaja kiusama. Kiusamine nägi välja selline, et kõik rääkisid minust midagi seljataga ilma, et oleksid mind isiklikult tundnud. Mida rohkem see isik rääkis, seda rohkem hakati minust halba kirjutama. Ühel korral kirjutati mulle avalikult ja otse "sure maha". See tunne, mis minus oli, oligi selline, et mul pole enam kedagi. Ma ei saanud enam aru, kes minust hästi räägib ja kes halvasti. See kõik oli väga raske.
Nüüdseks on paljud inimesed lihtsalt vabandama tulnud, kuid nad ei saa iial minult sellist austust, kes minu kõrval kogu selle raske aja olid ning minule selga ei pööranud.
Tahaksin sõbralikku ja vaikset Eestit, kus me kõik üksteisega räägiksime ja oleksime sõbrad. Loodan, et keegi ei pea küberkiusamise all kannatama. Nüüd on minuga inimesed, kes mind toetavad ja inspireerivad iga päev.

Hea noor, kui Sul on mure, siis vaata SIIA ja küsi abi!