“Töödeldud reklaamid modellidest nagu Miranda Kerr olid põhjuseks, miks mul oma kehaga probleemid tekkisid. Neid pilte vaadates tekib tunne, nagu sa peaksidki selline välja nägema,” ütles Swadling Daily Mail Australiale.

“Ma olin lõpuks kõhnem kui need modellid ja oma haiguse tõttu lõpetasid modellidele mõtlemise ja keskendusin ainult sellele, kuidas veel rohkem kaalu langetada.”

Swadlingi hävitav suhe toiduga algas lapsepõlves, kui klassikaaslased teda pontsakaks olemise pärast narrisid. “Minu perekonnal ei olnud tervislikke toitumisharjumusi. Ma olin alati see laps, kelle peale teised kadedad olid, sest ma sõin šokolaadi, kartulikrõpse ja McDonald’sit,” meenutab neiu.

Swadlingist sai kooliajal fanaatiline jooksja ja ta oli kirglik võistlusalade suhtes. Paraku sai tema spordihuvist peagi paaniline kaloritelugemine, mis areneks söömishäireks. Kaaludes vähem kui 30 kilogrammi, kaotas teismeline energia. “Ma peaaegu ei söönudki midagi, võib-olla päevas kaks einet ja vähem kui 300 kilokalorit. Saatan minu peas käskis mul kogu aeg peenike olla,” meenutab neiu oma allakäigutreppi.

Vanemad panid Swadlingi kahel korral haiglasse, kust ta välja sai. Oma 17ndal sünnipäeval kukkus tüdruk kokku ja oli lõpuks valmis muutuma. “Ma vaatasin peeglisse ja mul hakkas paha, kui sain aru, et tapan ennast aeglaselt.”

Nüüd on tüdruku Instagram pühendatud tervislikule toortoidule. Ta jälgib 80/10/10 toitumispõhimõtet. Ta spordib endiselt, kui pühendub joogale ja pilatesele.