“Per Aspera ad Astra” on bändile esimene täispikk album, kuigi tegutsetud on erinevates koosseisudes juba ligi viis aastat. Plaadil on ühtekokku viisteist lugu, millest enamus on bändiliikmete enda looming.

Külalistena löövad albumil kaasa ansambel August Hunt, superstaari saatest kuulsust kogunud Artjom Savitski, Eesti räpi vaimne isa Genka, Nevesise solist Janno Reim ja Aegviidu lastekoor.

Solist Wild Disease loodab, et albumi valmimisel on mõeldud igale maitsele. “Oleme leidnud selle nišši, mis meid tänaseks piisavalt motiveerib ning saanud töötada koos erinevate inimestega, kelle mõttemaailmad me üheks tervikuks sulandasime. Leidub nii mõtlikke palu kui ka hoogsate trummide ja kitarririffidega rokilugusid. See kõik kokku loob meeleoluka plaadi,” leiab ta.

Plaadiesitlusel on Põhja-Tallinna koosseis tavapärasest oluliselt suurem — kaasatud on puhk-ja keelpillid, erinevad instrumentalistid ning eesti tuntud vokalistid. 

“Sellist spektaaklit rohkem oma silmaga kontserdil kogeda ei saa — oleme terve produktsiooni valmistanud ette vaid üheks õhtuks. Lubame vägevat elamust,” räägib kitarrist Eric Kammiste.

27. septembril avatakse Rock Cafe uksed kõigile kell 19.00. Üritus on vanusepiiranguta. Tavapilet on 8 eurot, Facebookis “minejaks” märkides ning R2 sõbraks hakates saab esimesel tunnil pääsme lunastada vaid 4 euro eest. Kontserti salvestatakse täies mahus nii helis kui ka pildis. 

Vaata, mida Põhja-Tallinn Delfi stuudios tegi SIIT!

Kuula nende uut lugu Youtube’ist!