Seitse kuud tagasi ENTRUMi avasessioonil ajurünnaku käigus sündinud võiduidee autorite sõnul on tegemist unikaalse gurmeenätsuga, mille koostisosadeks on vaid looduslikud ained. „Eesti turul teist sellist ei pakuta ja ka maailmas pole sellised tooted veel laialdaselt levinud. Valime ise välja parimad maitsed, mis lähevad tootmisesse. Samas jätkame pidevalt toote ja maitse arendust,“ tutvustas Nätrumit meeskonnajuht Hannes Linno. „Meie lähituleviku äriplaan on paigas. Tootega oleme väljas suveüritustel, näiteks saab Nätrumit osta juulis Viljandi Folgilt,“ lisas Linno tulevikuplaanide kohta.

President Toomas Hendrik Ilves tunnustas oma tervituskõnes osalejaid ja avaldas lootust, et noored jätkavad tööd oma ideedega ning mõtlevad ka uutele nutikatele lahendustele. „Nelja aastaga on ENTRUM teinud ringi peale kogu Eestile. Nelja aastaga on 2272 noort üle Eesti andnud üle poole tuhande uue idee ja mõtte. Teie julgete mõelda uutele ning kaasaegsetele lahendustele," sõnas president Ilves auhinnagalal. „ENTRUM on näidanud, kuidas ettevõtjad võivad anda oma panuse homse ja ülehomse Eesti heaks, aidates meie õpilastel saada kogemusi, leida tarvilikke kontakte ning oskust vaadata tulevikku,“ lausus riigipea.

„Tänan kõiki ettevõtteid ja inimesi, kes ENTRUM-i tegevusse panustavad. Tänan Eesti Energiat ENTRUM-i eestvedamise eest ning loodan, et koolinoorte ettevõtlikkusideede konkurss jätkub. Ning muidugi tänan teid, head ettevõtlikud noored,“ lisas president Ilves.

„ENTRUMi neljas hooaeg paistis silma finaali jõudnud ideede arvukuse kõrval ka senisest tugevama taseme poolest. Rõõm on näha, et sel hooajal astuvad noored ENTRUMist välja ideedega, mis on küpsed ja jätkusuutlikud. Olen kindel, et paljud neist jätkavad tegevust reaalses elus juba päris firmadena. Võidutiim Nätrum on kindlasti üks hea näide selge tulevikunägemusega meeskonnast,“ tunnustas Eesti Energia juhatuse esimees ja ENTRUMi peažürii esimees Sandor Liive noorte ettevõtlikkust.