Karl teab väga hästi, et ettevõtjaks ei sünnita üleöö. Selleks on vaja tahtejõudu, palju tööd ja oskusi, mis ei ole kaasasündinud ning mida tuleb õppida ja arendada.

Kõikidele noortele, kes ettevõtlusest unistavad, annab Karl enda kogemustele toetudes 7 nõuannet.

1. Võta oma elu juhtimine enda kätesse! Anna endale aru, et mitte keegi peale sinu enda ei saa sinu eest tööd ära teha. Muudatusi oma elus saad teha ainult sina! Igaüks oskab leida vabandusi asjade tegemata jätmiseks ja sündmustel omasoodu kulgeda lasta. Ära ole selle järgmine tõestus ja haara ohjad enda kätte!
2. Ole avatud uuele! Oska märgata võimalusi ja haara neist kinni!
3. Tee ainult seda, mida armastad! Küsi iseendalt, mis paneb su silma särama ja hommikul entusiastlikult voodist tõusma, et rutata tegema seda, mida armastad.
4. Ära alusta ilma läbimõtlemata! Tee endale üksikasjalikult selgeks, mida sa müüd, kellele müüd, mis on su eesmärgid jne.
5. Õpi tundma oma klientuuri! Kunagi ei ole sihtrühmaks kõik maailma inimesed. Kõige tõhusam on oma klientuurile läheneda personaalselt ja kuulata, mida nad sulle räägivad.
6. Eelarve ja finantsid. Tõenäoline on, et vähemalt algfaasis oled sa ise oma investor. Hoia isiklikud ja ettevõtte rahad lahus!
7. Ära ole tagasihoidlik! Näita ja räägi teistele, mida sa teed — ole nähtav!

Sõbrapäev on Karli sünnipäev ja siis kolib disainer oma töökoja sisemusega SfääR Outletti ning avab prillistuudio uksed huvilistele, kellel on võimalik kuni 75% allahindlusega endale ainulaadsed puidust prilliraamid soetada.

Ürituse Facebook asub SIIN!

Karli prillide ajaloo ja saavutuste kohta saad infot SIIT!