Koolituse tulemusena liitub projektiga 11 rühma lasteaedadest, kus on metoodika juba varasemalt mõnes teises rühmas kasutusel olnud ning 7 lasteaeda, kelle rühmade jaoks on „Kiusamisest vabaks!“ metoodika uus: Kiiu Kiigepõnni Lasteaed, Lehola Kool (lasteaiarühmad), Taaramäe Lasteaed, Lasteaed Kelluke, Tallinna Lasteaed Männimudila, Saku Lasteaed Päikesekild ja Vaida Lasteaed Pillerpall. Tänavu liitub projektiga „Kiusamisest vaba lasteaed ja kool“ kokku üle Eesti 33 lasteaeda.

„Meie lasteaias on iga rühm rakendanud seda metoodikat pisut omamoodi ja see ongi võluv - lilla karu erilisust ju rõhutabki,“ toob Tallinna Rännaku lasteaia direktor Pille Siimpoeg välja metoodika mitmekesisuse. Väga oluliseks peab ta ka projektiga kaasnevat kogu rühma meeskonnale mõeldud koolituspaketti, mis on suunatud lasteaia kahele õpetajale ning õpetaja abile. Samuti peab Siimpoeg oluliseks, et projekti on kaasatud ka lasteaia juhtkond.

Tallinna Rännaku Lasteaias, mis on ühtlasi ka Nõmme linnaosa metoodikakeskuseks ning oma staažiga eeskujuks teistele piirkonna lasteaedadele, on peale homset koolitust metoodikaga liitunud kõik rühmad. Metoodika “Kiusamisest vabaks!“ on praeguseks kasutuses juba ligi 400 lasteaias ning 25 pilootkoolis üle Eesti.