Seda raamatut lugenud inimesed jagunevad üldjuhul kahte leeri: need, kes satuvad asjast vaimustusse ning loevad pimesi läbi ka kõik ülejäänud Kiyosaki raamatud ja need, kes leiavad, et tegu on pigem ühe muinasjutuga, kui mõne tõelise targa raamatuga, mis tõepoolest võiks meie elu paremaks muuta.  

Mingil moel on Robert Kiyosaki aga võitnud väga paljude paremat elu soovivate lugejate südamed ja tõepoolest, tema teoseid lugedes võib jääda mulje, et juba ainuüksi sellest piisab, et saavutada rahaline sõltumatus ning sisuliselt jääda pensionile juba mõned aastad peale raamatu lugemist. Tänu sellele, et see kõik paistab niivõrd ilus ning osav "müügitöö", on Kiyosaki suutnud oma paati tõmmata ka mõned tõsiselt edukad inimesed eesmärgiga selle abil ka umbusklikumad inimesed enda poole võita.  

Samas aga selle sama lihtsuse ja lillelisusega sütitab ta tema vastu skeptilisemad inimesed, kes hakkavad igas tema faktis otsima vigu ning tõestama vastupidist tema poolt öeldule. Paljud isegi väidavad, et tema "rikas isa" on väljamõeldis. Mina isiklikult ei hakkaks tema väiteid ei ümber lükkama, ega ka tõestama. Loomulikult saan ma aru, et Kiyosaki puhul on tegu ühe väga osava ja andeka müügiinimesega, kes on väga hästi ära tabanud selle, mida paljud inimesed saavutada tahavad.  

Samas ei taha ma absoluutselt väita, et kõik, mida ta oma raamatutes kirjutab, on tema rahaahnuse vili, vastasel juhul oleks ikkagi lausa mõeldamatu, et ta omale nii palju "jüngreid" kogunud on. Mina ei soovita seda raamatut kasutada "eduka ärimehe piiblina", kuid samas soovitan ma seda siiski lugeda, et siis peale seda omad järeldused teha. Lugemisel tuleks aga siiski silmas pidada seda, et Kiyosaki "hüpnoosi" mitte liiga tugevalt sisse elada.  

Jagage ka oma arvamusi selle raamatu kohta!