Mina+Sina = :)
See sõnum näitab sellele erilisele poisile, et ta teeb sind õnnelikuks, mis on alati enesekindluse tõstja. See on armas, aga arvatavasti on seda kõige parem kasutada siis, kui see poiss on juba sinu poiss-sõber või keegi, kellele ka sina meeldid. Aga kui oled piisavalt julge ja tahad oma tundeid välja näidata, siis lase käia.

Tühi sõnum
Kui su silmarõõm saab sinult tühja sõnumi, siis ta arvatavasti saadab sulle vastu smsi sisuga, et kas sa mõtlesidki talle tühja smsi saata või et kas püüdsid talle just midagi saata, kuna see on tühi. Saad talle vastata: „Imelik, ma ei teadnud, et sulle sõnumi saatsin…mu telefon igatseb sind ilmselgelt;).“ Selline sõnum on natuke flirtiv ja samas ka natuke salapärane. Selle peale peaks ta tahtma sinuga rääkimist alustada. Ja isegi, kui ta sulle ei vasta midagi tühja sõnumi peale, siis sellest ei ole midagi. Vähemalt ei saatnud sa midagi häbiväärset.

Xoxo Ma tean, et sa armastad mind!
Okei, võib-olla sa varastasid selle sarjast Gossip Girl, aga kuule, see on kindlasti lahe viis tema tähelepanu võitmiseks. Saada see sõnum siis, kui ta püüab sinust flirtivalt nalja teha. See tähendab, et sa ei karda teda välja kutsuda ega öelda talle, et sa tead, et talle meeldib sinuga rääkida. Sel pole mingit võimalust, et ta sellele ei vasta ja isegi, kui ta vastus on midagi selle sarnast: „Jah, muidugi,“ võid sa kihla vedada, et salajas ta mõtleb sinule kindlasti.

Sa olid mu „Teenage Dream“ eile õhtul ;)
Laulusõnad ja sõnumid unenägudest on alati hea viis jutuajamise alustamiseks. See on väga meelitav, kui ütled, et nägid temast und ja see tähendab, et sa mõtled temast ka siis, kui su silmarõõm ei ole su läheduses või isegi siis, kui sa magad! Talle kindlasti meeldib see sõnum.

Kell on 10:10! Aeg midagi soovida!
Sa saad sellise sisuga smsi saata ükskõik, mis ajal, kui tund ja minutid näitavad sama numbrit. See on viis alustamaks jutuajamist, et küsida, mida ta soovis või mängida mängu „ma küsisin sinult esimesena“ kui ta tahab teada, mida sina soovisid. Isegi, kui ta ei ütle sulle, mis ta soovis, saad alati öelda: „Selge, ma lähen magama, aga loodan, et su soov läheb täide…head ööd!“

Oi, ma arvan, et mu <3 läks kaduma…Kas sina varastasid selle?
See armas sõnum paneb ta kindlasti punastama, kui ta seda loeb.Kuna <3 on universaalne sümbol tähistamaks süda või armastust, siis see on natuke vähem tõsisem, kui päriselt lajatada keset sõnumit sõna „armasus“ ja lisaks kõigele on see ka naljakas.

Ma arvan, et sul on puudu vitamiinist „mina“
Kui su silmarõõm on suur spordimees, siis on just see sõnum talle parim. Kõik, millel on pistmist tema tervisega püüab kindlasti tema tähelepanu ja see näitab ka, et huvitud tema huvidest. See sms näitab ka sõbralikul viisil, et äkki ta peaks sinuga natuke rohkem aega veetma hakkama.

Ma ärkasin üles sinu peale mõeldes.
Hea sõnum, kuna see on totaalne üllatus. Peamine on aga see, et ta alustab oma päeva ka sinule mõtlemisega. Ükskõik kas see kutt on su silmarõõm, keda endale püüad võita või su pikaaegne poiss-sõber, ta armastab seda sõnumit, kuna see on geniaalne ja lihtsasti arusaadav.