Räägiksin teile nüüd natuke oma parimast sõbrannast, Kaily Remmelkoorest. Ta on väga hooliv ning toreda iseloomuga neiu, kelle suurimaks kireks on laulmine - just nagu minul. Laulab ta nii palju kui võimalik ning mängib laulu saateks ka akustilist kitarri, kui see on võimalik. Jah, te arvasiti õigesti - ka mina mängin kitarri. Mina tegelen ka laulude kirjutamisega, kuid tema teeb sellega alles vaikselt algust, kuid oleme juba koos kirjutanud ühe mõnusa laulu. Tulevikus tuleb neid kindlasti veel. 

Rääkides veel hobidest, siis on meil üks kirg, millega tegime algust täpselt samal ajal, sama kell ja samas kohas. Palju selliseid asju juhtub maailmas? Nimelt otsustasin nädalavahetuseks talle külla sõita ning jalutasime juhuslikult mööda Baribalist - kohast, kus saab piljardit mängida. Ütlesin naljaga pooleks, et läheks mängima. Rääkisime, et me kumbki pole ju mänginud, aga sõbranna otsustas, et lähme ja proovime. See oli esimene kord, kui hoidsime kiid käes ning proovisime lüüa. Ei osanud me seda õigesti käes hoida, ei saanud me pallile pihta (kui siis lennutasime ainult valget üle laua) ning üleüldse polnud see piljard vaid lihtsalt kõht kõveras naermine.

Õhtul läksime veel tagasi ning siis olime juba reeglid selgeks teinud ning saime mõne lihtsama palli isegi sisse. Nüüdseks, kui sellest päevast on möödunud 6 kuud, oleme selle aja kohta vägagi palju arenenud ning piljardist on saanud meie elude lahutamatu tegevus. See on mäng, mis liidab, annab energiat ja tekitab mõnusa adrenaliinilaksu. Ühtlasi on see mäng ka mind õpetanud - ma olen saanud veel enesekindlamaks kui ma enne olin.

Aga piljard pole mind õpetanud nii palju kui sõbranna...Ta on andnud nõu suhte teemadel, on kuulanud erinevaid muresid ning pakkunud välja lahendusi ning andnud nõu, kuidas teinekord selliseid muresid vältida. Oh, ta on nii-nii palju mu heaks teinud...Me elame teineteisest päris kaugel ning näeme heal juhul kord kuus, kuid sellest hoolimata oleme me alati teineteise jaoks olemas. Ta ütleb tihti: "Kui sa tahad, et keegi sind kuulaks või sul on mõni mure, siis võta telefon - ma olen alati su jaoks olemas." Mõnikord tuleb mul tema sõnade peale pisar silma, sest ta ütleb neid nii südamest. Jah, ta on suure südamega tüdruk. 

Ma ei kujutaks enam elu ilma temata ette, sest ta on tõesti mu parim sõbranna, keda saab usaldada, kellega saab koos lollitada ning kellega me teeme kõik need ideed, mis pähe tulevad, reaalsuseks. Aitäh Sulle, Kaily, et oled olemas!