1. Ignoreeri
Kui päriselt küberkiusajaga ohvriks satud, siis on parimaks vastuseks vaikimine. Loomulikult on raske ignoreerida, kui keegi Sind solvab, kuid kiusajale vastates saab ta ainult võimu juurde.

2. Pea järge!
Ära kustuta midagi ära, ehk on Sul tulevikus asitõendeid vaja!

3. Blokeeri kiusaja ära
Kui sind kiusatakse, on Sinu parimaks sõbraks blokeerimisnupp. Tee nii, et tal poleks võimalik Sinuga kontakti luua.

4. Anna kiusupunnist teada
Iga kord, kui keegi Sind läbi Interneti kiusab, anna sellest kellelegi teada: vanemad, nõustajad või keegi kolmas isik, keda usaldad. Räägi sellest ka antud sotisaalvõrgustiku moderaatoritele ja palu neil kiusaja konto ära kustutada.

5. Ära kiusa vastu
Mõned küberkiusajad on anonüümsed, mis teeb asja veelgi hirmuäratavaks. Juhul, kui tead, kes Sind kiusab, siis lase oma vanematel tema perega rääkida või teata koolis õpetajale. Ära kiusa teda vastu, sest Sa ei lange ju ometi temaga samale tasemele? See ainult süvendab olukorda.

6. Ära usu teda
Kiusaja tahab Sind ebakindlalt tundma panna, tihtipeale sellepärast, et tunneb ennast ebakindlalt. Ära usu, mida ta Sulle ütleb. Sa oled imeline ja tore ja keegi, kes väidab vastupidist, ei saa seda muuta!

7. Ära anna alla
Võib tunduda, et sellele õudusele ei paista kuskilt lõppu, aga Sina pead ikkagi tugev olema. Jätka blokeerimist, räägi kellelgagi, keda saad usaldada ja pea järge.