Ürituse eesmärk on tagada uute IT talentide pealekasv. Pakkudes praktilisi võistluseid ja uusi teadmisi IT iduettevõtluse osas, ärgitame noori asjast huvituma. Oma mõtteid ja teadmisi jagavad GrabCADi eksperdid, kes on enda kanda kinnitanud juba rahvusvahelisel ettevõtlusmaastikul. Tegu on aga 3-osalise üritusesarjaga, millest esimene toimubki juba 15. novembril. Iga õppepäev kestab lõunast õhtuni. Kavas on nii kaasahaaravaid teoreetilisi klassitunde kui ka põnevaid ülesandeid.

Mentorite hulka kuuluvad GrabCAD Eesti tegevjuht Renno Paat, 3D printimise tarkvara Secured3d tegevjuht Taavi Kikas ja Garage48 populaarsete hackathon’ide kaas-korraldaja ning mentor Elise Sass. Lisaks on veel 9 edukat teoinimest noori juhendamas, kuidas oma teekonda alustada juba noores eas.

Üritus on mõeldud just keskkoolinoortele, sest see on õige iga alustamaks oma unistuste elluviimist. Kuna nn Y-generatsiooni kohta on levinud arvamus, et nad veedavad asjatult aega digimaailmas ja on oma olemuselt mugavad, siis Startup Class tahab tõendada, et see ei vasta tõele.

Garage48 HUB Community Manager Jane Muts rõõmustab noorte huvi üle antud ettevõtmise suhtes ja tunnustab õpetajate panust noorte silmaringi avardamisel. “Tahame tänada kõiki õpetajaid, kes teevad igapäevaselt tööd selle nimel, et noortest kasvaksid tulevikus maailmatasemel leiutajad, ettevõtjad ja arendajad. Selliste missioonide puhul tuleb vaeva näha iga päev ning see-tõttu on väga positiivne, et tasuta piletid on ka juba välja müüdud!”

Startup Class on esimene spetsiaalselt noortele suunatud üritusesari Garage48 HUB’is. Koostöökeskus on aidanud iduettevõtetel kasvada juba aastast 2010, pakkudes neile soodsaid tööpindu ja korraldades regulaarselt arendavaid üritusi. Hetkel töötab koostöökeskuses veidi üle 30 ettevõtte eri riikidest üle maailma.

Lisainfot saad kodulehelt!