James ja Jasmine Watson ostsid salati online-poest 1,70€ eest. Kui nad seda aga sööma hakkasid, leidsid nad salatilehtede vahelt surnud linnu.

"Ma avasin pakendi, viskasin salati sealt seest kaussi ja hakkisin sinna peale ka teisi salateid. Viisin salati kausiga lauale," meenutab James. "Sõime küünlavalgel ja ei näinud alguses, et salatis midagi olnud oleks. Pärast paari ampsu võtmist aga leidsin ligi 12 semtimeetrit pika linnu laiba."

James oli ehmunud ning ei suutnud uskuda, et salatis end surnud lind peita võib. Tesco pakkus kompensatsiooniks 230-eurost kinkekaarti.

"Me uurime, kuida selline kahetsusväärne vahejuhtum aset leida võis. Küll aga on see väga üllatav, kuna salat läbib enne müügile tulemist kvaliteedikontrolli ja mitu pesutsüklit," lisas Tesco esindaja.

James on üllatunud:"Ma saan aru, kui see oleks väike tõuk või putukas, aga terve lind salatis? See on lihtsalt uskumatu!"

James ja Jasmine võtavad Tesco pakutud kinkekaarti solvanguna ning ei kavatse edaspidi sealt poest midagi soetada, kirjutab DigitalSpy.