AUHINNAMÄNG ON LÕPPENUD, võitjatega võetakse ühendust! Suur tänu kõikidele osalejatele!

Tutvu auhindadega!

1. Öölooma unemask

Öölooma unemaskid kasutavad loomade ürgset jõudu. Miks? Sest erinevalt inimesest pole ühelgi loomal olnud kunagi probleemi unega.

Keskmine inimene veedab magades ligi 200 000 tundi - kokku üle 22 aasta. See on liiga suur osa elust, et magamist mitte tõsiselt võtta.

Öölooma unemaskid on disainitud Karmen Heinmaa poolt ning valmistatud headest unenägudest, loomajõust ja pehmest eestimaisest vildist. Näotekkide tagumine külg on tehtud flanellist, mis on hästi mõnus ja pehme näo vastas.

NB! Ööloom võib aga ei pruugi kaitsta sind kurjade vaimude eest.

2. Šikilips

Šikilips on isikupärane aksessuaaribränd, mille valikus on elegantsed kikilips-prossid stiilsele naisele. Mitmekülgne ning värske värvivalik ja erinevad vormilahendused kannavad ideed enesekindlast naisest, kes teab, mida elult ootab.

Šikilips Facebookis

3. Spoony kingikott

Spoony on tänavune Eesti parim õpilasfirma, mis toodab kuumas piimas lahustuva šokolaadikuubikuga lusikaid seitsmes eri maitses.

4. 50€ väärtuses kaupa Vunderist

AS Vunder on 1991 aastal loodud 100% Eesti kapitalil põhinev pereettevõte, mis tegeleb kunsti-, kooli-, büroo-, kirja-, ja siseviimistlustarvete impordi ja müügiga Baltikumis.