Tahad võita omale 2 piletit filmile „Näljamängud“ ning põnevaid meeneid? Vasta küsimusele SIIN!

Eilne küsimus: kes kirjutas raamatu „Näljamängud“ seeriad ?

Võitja hõikame välja homme Noorte hääle Facebooki lehel ja üks õnnelik saab auhinnaks 2 piletit vabalt valitud filmi „Näljamängud: Lahvatab leek“ seansile vabalt valitud Forum Cinemas kinos Eestis ning „Näljamängud: Lahvatab leek“ puidust käevõru, telefoni ehte ja võtmehoidja.

Eilse mängu võitis Sonja Kõrvits, esimese päeva mängu võitis Britt Soots, palun saadke oma mobiiltelefoninumber, kodune aadress ja kino nimi, kuhu soovite filmi vaatama minna aadressile noortehaal@delfi.ee!

Piletid saab iga võitja oma nime vastu vahetada valitud Forum Cinemas kinos alates 8. novembrist 2013.

Vaata, milliseid meeneid me ära anname!

Katniss (Jennifer Lawrence) võitis kõigile raskustele vaatamata Näljamängud ning sundis riigivõimu tunnustama kaksikvõitu – tema enda ja Peeta (Josh Hutcherson) oma. Ohutult koju naasnud 74. Näljamängude võitjad suunduvad Võidutuurile kaheteistkümnes Panemi ringkonnas, mida juhib Kapitooliumi despootlik president Snow (Donald Sutherland). Kuigi ametlikult tunnustatud, ei rahulda kavalusega saadud kaksikvõit kahjuks kõiki. Vastupidiselt sellele, mida lootis President Snow, ei tugevda Katnissi ja Peeta triumf riigivõimu. Hirmuvalitsuse all ägavas Panemis levivad ülestõusumeeleolud ja tütarlaps saab parema homse sümboliks. Kapitooliumi murelik valitsus otsustab, et parim viis kõik rööpasse saada on sundida armunud Peeta ja Katniss veel kord Areenil oma elu eest võitlema ja nii mõlemast vabaneda. Presidendi käsul hakatakse riigis valmistuma väga erilisteks Näljamängudeks, millel peavad osalema 25 eelneva mängu võitjad, kes peaksid olema igati üle aasta eest mängud võitnud teismelistest. Areenil on Katniss sunnitud jällegi appi võtma kavaluse ja püüdma võita, et päästa ennast ja oma lähedasi. Tundub, et fortuuna ei ole seekord võitjale armuline ... Kuid kas julge ja sihikindel tütarlaps lepib oma saatusega või leiab julguse võidelda süsteemiga viimse hingetõmbeni? Kõik küsimused saavad vastuse dünaamilises, ootamatute süžeekeerdudega, seiklust ja ohte täis filmis.

Suzanne Collinsi "Näljamängude" raamatutriloogia põhjal valminud teise film "Lahvatab leek" lavastaja on Francis Lawrence.