Oma vastuoluliste kollektsioonidega astuvad ülesse aserbaidžaani päritolu disainer Sevil Šukjurova koostöös Keiu Taliverega. Soolokollektsiooniga esineb Mirjam Aasma, kes tahab näidata mineviku moodi läbi tänapäeva inimese silmade, kus minevik esindab igihaljast klassikat ning kuhu tulevik lisab köitvaid nüansse.

“Baroki suursugune väljendusviis, küllus, sära ning sinna lisanduv popi erksavärvilisus ning litrid on kahe vastandliku ajastu kaunis koostöö tulemus, mille ilu saavad huvilised Nokia Kontserdimajas ise hinnata,” räägib Erki Moeshowl kaasa löönud Aasma.

Sevil Šukjurova koostöö Keiu Taliverega toob inimesteni naiselikud , kuid enesekindlad lõiked. Nende kahe koostöö on mitmekesine ning täis üllatusi.

Baltic Sessionil on moe poolelt esindatud ka Soome brand Belles, kes esindab põhjanaabrite juures ka paljusid Eestis tuntud juhtivaid kaubamärke. Lisaks sellele on võimalik osta ka uue põlvkonna Soome disainerite Badass Style toodangut, mis peidab endas Marika Peura ning Kaisa Niemineni mõttetööd.

Vaata ka videot: