Puhka ja liigu

Millal siis veel oma energiavarusid täiendada, kui mitte suvel! Planeeri omale suvevaehajaks piisavalt aega puhkamiseks, sõpradega ja perega koosolemiseks ning looduses viibimiseks – sõpradega üks lõbus matk või jalgrattasõit võib olla parimaid viise, kuidas talveväsimusest täielikult välja puhata ja nii keha kui ka vaimu kirkana hoida.

Vaata siit, mida põnevat Eesti loodus aktiivseks puhkamiseks pakub ja võta plaani üks elamusterohke nädalavahetus looduses.

Mine suveks tööle

Kui oled alles õpilane, tasuks suvel proovida mõnda aega ka tööd teha. Suvetöö annab hindamatu kogemuse, mida saad ära märkida oma CV-s ja mis ka tulevikus püsiva töö leidmisel kindlasti kasuks tuleb. Lisaks on see hea võimalus tundma õppida erinevaid töövaldkondi, samuti enda tugevusi ja nõrkusi ning nii jõuad ka lähemale oma erialavalikule.

Kui oled alla 18-aastane, siis tutvu kindlasti enne tööleasumist oma õigustega ning ka sellega, kuidas koostada movitavatsioonikirju ja CV-d. Suvetöö pakkumisi vaata siit.

Proovi vabatahtlikku tööd

Vabatahtlik töö annab Sulle võimaluse avastada oma huvisid, kohtuda uute põnevate inimestega, rikastada hindamatu kogemusega oma CV-d ning samas teha midagi kasulikku kogukonna heaks. Vabatahtlikku tööd võib teha põhimõtteliselt igal alal ja seda tehes saad ka oma aega ise planeerida – Sa ei pea siduma ennast terveks suveks, vaid võid osa võtta ka üksikute ürituste juures kaasalöömisest.

Tutvu vabatahtliku töö võimalustega siin.

Sõpradega suveüritustele ja -laagrisse

Suvine aeg pakub kirjeldamatul hulgal kultuurielamusi. Miks mitte külastada sõprade ja perega mõnd suvelavastust ja -üritust või otsida omale põnev laagrivahetus, mis pakub rohkelt võimalusi nii aktiivseks puhkamiseks kui ka nt kunsti- jt harrastustega tegelemiseks. Suure valiku suvelaaagritest ja -üritustest leiab laste ja noorte suvekalendrist, kus on valikus nii linnalaagrid kui ka linnast väljas toimuvad laagrivahetused. Lähiajal kavas olevad suveüritused on leitavad ka siit.