Lillede meri

Üheks meie kevad-suviseks lemmiksuunaks on lillelised ja efektsed kangad. Kui laod kõik kaardid välja kihvti kanga peale, siis saavutad kindla peale imetluse kõigi pilkudes. Lilled lisavad tualetile juurde mõnusa suvise hõngu ning romantiline väljanägemine on garanteeritud!

Satsid-satsid

Eriti tütarlapselikult ja kaunilt mõjuvad noore neiu seljas satsid ja lipsukesed. Detailidena muudavad need iga koolilõpetaja preililikuks ja vallatuks. Võid kindel olla, et oled suurepärase kleidi kasuks otsustanud, kui valid lõpetamisele just sellist sorti kleidid.

Pikad seelikud ja kleidid

Juba mitmendat hooaega on pikad, lendlevad kleidid ja seelikud hoidnud lippu kõrgel ja ka see suvi ei erine väga. Hästi mõjuvad õhulised ja veidike muinasjutulised kleidid. Kui kehavorme täiesti ära kaotada ei taha, siis saab taljet rõhutada vööga. Kui otsustad valikul pika kleidi kasuks, siis vali kindlasti lihtsam lõige, kuna see mõjub paremini ja sellega on võimatu eksida.

Erksad värvipommid

Moes on puhtad värvid ja kogu vikerkaar. See on selle kevad-suve kõige kuumem kooslus. Roosa, kollane, punane, erksinine, roheline — need on värvid, mis panevad su särama. Kui valid sinna juurde aga minimalistliku lõike, siis ei ole kuidagi võimalust mööda panna.

Soovid, et professionaalse stilist paneks Sind kooli lõpetamiseks TASUTA riidesse? Vaata SIIA!