Lisaks on tegemist ainsa kooliga Eestis, kus erialade valikus on trükitehnoloogia. Seda eriala õppides saab tutvust teha trükiste kujundamisega, kasutades meedia- ja graafikaprogramme ning tõelist trükkimist kaasaegsete trükimasinatega.

Teiseks Eestis õpetatavaks unikaalseks erialaks on telekommunikatsioon, kus õppesisus on rõhk raadiotehnikal, helitehnikal ning televisiooni- ja videotehnikal. Veel on võimalik õppida arvuteid ja arvutivõrke, fotograafiat ja multimeediumi, elektri-, automaatika- või elektroonikaalasid. Lõpetajad tööturul hätta ei jää!

Loomulikult teeb Tallinna Polütehnikumi koostööd väga paljude ettevõtetega. Sobiva praktikakoha leiab kindlasti igaüks. Õpilastel on võimalik taotleda mitmed õppetoetusi ja soodustusi, väga tublid õppurid saavad kandideerida ka pakutavatele prestiižikatele ettevõttestipendiumidele.

Polütehnikumi õpilased on osalenud nii ülemaailmsetel kui üleeuroopalistel kutsevõistlustel, lisaks veel erialavõistlustel lähinaabrite juures Soomes ja mujalgi. Eestis on kutsehariduse suurürituselt Noor Meister koju toodud nii mõnigi kuldmedal, hõbedast ja pronksist rääkimata.

Lisaks heale ja kaasaegsele õppekeskkonnale ning võimalusele õppida pidevalt uuenevate õppekavade järgi oma ala professionaalsete õpetajate toel, on tublidel ja hakkajatel õpilastel võimalik kaasa lüüa mujalgi. Koolis tegutsevad huvi- ja spordiringid, kaasa saab lüüa õpilasaktiivi töös ning leida rakendust arvukates kooli- ning vaba aja ettevõtmistes.

Tallinna Polütehnikum asub Tallinnas Pärnu mnt 57.
Lisainfot saad küsida: info@tptlive.ee või telefonil 610 3601.
Vaata täpsemalt: www.tptlive.ee