Müüja eriala teise kursuse õpilase Jaana Matizeni sõnul tuleb Tallinna Teeninduskoolis kaubanduse valdkonna erialade õppimine alati kasuks, kuna õpingute käigus saab suhtlemisjulgust ja kogemusi igaks elujuhtumiks. „Meie koolis on toredad õpetajad, korraldatakse palju üritusi ja kutsevõistlusi, koolimaja on ilus ja kaasaegne, praktikabaasid head,“ lisab Jaana.

Tallinna Teeninduskooli partneriteks on suurkauplused, hotellid, toitlustusettevõtted ja pagaritöökojad. Kool teeb koostööd ka erialaliitudega. Tublimatel õpilastel on võimalik käia õppepraktikal välismaal. Õpilased saavad enne ettevõtetesse suunamist praktiseerida kooli õpperestoranis ja -hostelis. Lisaks osalevad õpilased edukalt nii vabariiklikel kui ka rahvusvahelistel võistlustel.

Viimastel Euroopa Hotelli- ja Turismikoolide Assotsiatsiooni (AEHT) kutsevõistlusel 2013. aasta novembris võitsid meie õpilased nii kuld-, hõbe- kui ka pronksmedali, samuti said Tallinna Teeninduskooli õpilased 2013. aastal Tallinna toidumessil noore teenindaja ning aasta pagari tiitli. Võistluse „Teko müügiproff 2014“ võitnud Alisa Aalboki sõnul on müügiesindajaks õppimine talle igati kasuks tulnud ja ta soovitaks Tallinna Teeninduskooli ka oma sõpradele. „Siin õppides saan kasutada oma loovust,“ lisas ta kokkuvõtteks.

Tallinna Teeninduskool asub Tallinnas Majaka tänav 2.
Lahtiste uste päev toimub 20. märtsil, dokumentide vastuvõtt 26.06‒25.07.2014.
Lisainfo: tel 605 3108, info@teeninduskool.ee
www.teeninduskool.ee