„Oleme kirge lahti mõtestanud väga erinevates eluvaldkondades - ikka igale maitsele miskit. Meie lõõmavas päevakavas on mitmed ülikooli traditsioonilised üritused, aga natuke raamistikust väljas võtmes“, kirjeldab üritust Tallinna Ülikooli Kultuuriklubi juhataja Liisa Koppel.

Kirgede ööl kuuleb loenguid teemadel „Kirg Jaapani kultuuris,“ „Kirg ja läbirääkimised“, „Kui kirg on muutunud reaalseks sissetuleku allikaks“. Lisaks räägitakse kirglikust toitumisest, tantrast, joogastning kohal on ka kirge täis tantsijad.

Peale loengute osa toimub Balti Filmi- ja Meediakooli parklas järelpidu „La Passion,“ kus lõõma jagub hommikuni. Kirgi kütab Number Ö ning legendaarsed Grind DJd. Öös on veel mitmeid üllatusi.

Peo pileteid on võimalik soetada eelmüügist Tallinna Ülikooli Üliõpilaskonnast (Narva mnt 27) ning ka kohapealt. Piletihind on vastavalt 3€ ja 5€.

Tallinna Ülikooli Ööle on oodatud nii koolinoored kui tudengid, kes vähegi sooviksid halliks ja vihmale kiskuvasse sügisesse veidi põnevust tuua.