Ja ühel päeval hakkab Rachel uskuma, et jäi Neitsi Maarja kombel pühast vaimust rasedaks, kuulates salaja keldris oma ema mitte-nii-mormoonlikku neiupõlve aegadest pärit rokklaulu. Rachel jääb aga oma usus üksi, kuna tema vanemad, moraalsed kohtumõistjad ja järelvalvajad kahtlustavad tunduvalt maisemaid põhjuseid.

Vältimaks sundabielu kogukonna mustermormoonist noormehega, põgeneb 15-aastane neitsi koos tema rasestumise põhjustamises kahtlustatava vaga härra Williga Las Vegasesse. Kohalik indie-grunge skeene võtab kahe väga äärmuslikult (loe: paari sajandi taguse) vintage välimusega neo-Maarja ja pseudo-Joosepi kiiresti omaks ning avab neile täiesti uue, moraalselt ja religioosselt värvikireva maailma.

Rebecca Thomase esimene mängufilm valmis kolm aastat pärast seda, kui ta praktiseeriva mormooni elu selja taha oli jätnud. Tema müstitsismi ning realismi piiril seiklev koomiline draama ei räägi aga usu hülgamisest, vaid hoopis tõelise usu isiklikust olemusest, mis peaks puhtuse ja süütuse saavutamiseks igasugustest dogmadest, eelarvamustest ja vaenust vabaks murdma. Olgu selle hinnaks kasvõi vastasseis oma vanemate, sõprade ja kogukonnaga. Või terve maailmaga.