Tänavaspordi hooaja avamisega tähistatakse suuresti võitu Gruuvi keskuse allesjäämise üle, mida ähvardas möödunud sügisel majanduslike raskuste tõttu sulgemine. “Me oleme tublid noored, sest me suutsime veenda Tallinna linna Gruuvi keskuse vajalikkuses noorte seas ja et meile keskuse tegevuse jätkamiseks vajalik toetus eraldati,” sõnas Eesti Tänavaspordi Liidu juhatuse liige Kristel Orasmäe.

Reedel 26. aprill kell 15:00 oodatakse kõiki noori Gruuvi keskusesse Vansi rulavõistlusele osalema või pealt vaatama. Järgnev päev on sisustatud BMXi, trikirulluisu ja tõukeratta võistlustega.

Kinos Sõprus esilinastub 27. aprillil kell 22:00 Juhani Särglepa dokumentaalfilm “Gruuvi the Muuvi”, mis annab ülevaate Gruuvi keskuse käekäigust, selle asutamisest kuni tänaseni. “Film näitab, kui palju higi ja vaeva on grupp asjaarmastajaid näinud, et noortel oleks koht, kus üheskoos oma harrastustega tegeleda,” lausus Gruuvi keskuse tegevjuht Lauri Mei.

Laupäeval 27. aprillil toimub Rock Cafes tänavaspordi hooaja avapidu, kus tunnustatatakse möödunud aastal kõige rohkem esile tõusnud tänavasportlasi. Välja kuulutatakse Aasta rulataja, Aasta BMX-sõitja, Aasta trikirulluisutaja ja Aasta trikitõuketattur. Laval esinevad bändid Driven, Elephants From Neptune ja Nevesis, plaate keerutavad Kask ja Johann 3000 [Tallinn Jäck City].

Eesti Tänavaspordi Liit kutsub kõiki noori võidukalt tähistama! Rohkem infot SIIT!