Festivali tänavune keskne teema kutsub märkama elamusi. Kevadpäevade peakorraldaja Ülikooli Kultuuriklubi paneb südamele, et erinevad elamused on igal pool, ent nende märkamiseks ja kogemiseks tuleb end neile avada.

Uue üritusena on seekord kavas suur Perepäev:“Laupäevane sündmusterohke Vabaduse puiestee päev on läbi teinud värskenduse ning kannab nüüd perepäeva nime,“ rääkis Tartu Kevadpäevade projektijuht Katre Kipper. 

Ta lisas, et sel päeval leiavad tegevust endile nii pere kõige pisemad, näiteks laste rattatuurilt, kui ka suuremad, näiteks laadalt, tänavajalgpallilt või põnevatest töötubadest. Päevale panevad elamusterohke punkti kontsert Muusikaline Koosolek, kus esinevad ansamblid Greip, Klapp ja Põhja-Tallinn, ning Öötantsupidu.

Kavast leiab ka juba vanad tuttavad sündmused, näiteks taaskord Tartu Laululaval toimuv Öölaulupidu, akustiline muusikaline konkurss Tudengilaul, spordilembelistele Kevadaeroobika, iseehitatud lennumasinate võistlus Karsumm, traditsiooniline Paadiralli ja palju muud.

Tartu Kevadpäevad on Tartu Tudengipäevade kevadine festival. Kogu programm saab teoks peakorraldaja Ülikooli Kultuuriklubi ja kaaskorraldajate koostöös.

Kogu programmi, galeriid, üritustele registreerimisvormid ja muud leiab Tartu Kevadpäevade kodulehelt www.studentdays.ee.