MEIE võib olla suurem kui MINA

Etendus annab kõigile usku, et meie oleme jõud. Meie ümber on jõud. Uskuda ennast ja teisi, meeldida endale ja lähedastele, leida ja avastada. Jõud aidata nõrgemaid, jõud vabandamiseks ja kahetsemiseks, jõud avastada maailm enda ümbert. Laval kohtuvad viis põhikooliõpilast, kes pealtnäha on täiesti erinevad: pisiõde leinav tagasihoidlik Indrek, sportlik ning üsna enesekindel Robin, oma maailmas elav Lotta, vanemate lähedust igatsev Taavi ja iseseisev Mia, kes endast kaugemale pole jõudnud. Siiski on nad kõik sarnased. Sarnasemad kui isegi oodata oskavad. Neis on jõud, kuid milline?

Tegemist on väga humoorika ning sügava mõttega lavastusega. Seda vaadates saab palju naerda ja hiljem põhjalikumalt analüüsides võivad paljud leida midagi, mis on seotud tema endaga. Seda ei pruugi kogeda muidugi kõik. Kohati esineb lavastuses labaseid nalju, mistõttu võiks lavastus sobida alates 13. eluaastast. Eelkõige on etendus mõeldud noortele, kuid soovitan seda ka lastevanematele, et nad saaksid rohkem nõu ja ehk isegi pisikese koolituse enne, kui ise mõne sarnase juhtumiga kokku puutuvad. Kõik lavastuse vaatajad saavad juurde uusi teadmisi, mõtteteri, lähemat vaadet noorte elust ja kindlasti muutub meie silmaringi vaatenurk mitu kraadi. Meeldejääv ja vaatamist väärt!

Etendused toimuvad Genialistide Klubis 22. mail kl 19.00 ja 23. mail kl 13.00. Piletid hinnaga 7/10 eurot on müügil Piletilevis või tund enne etendust sularahas kohapeal. Järgmisest õppeaastast on lavastust "Jõud" võimalik tellida koolidesse üle Eesti!