1. Tema jaoks ei ole teie suhe esmatähtis

Tervislik ja õnnelik suhe saab toimida vaid mõlema osapoole koostööl. See tähendab, et nii sina kui ka tema peate mõlemad olema valmis võrdselt suhtesse panustama, et see töötaks. Isegi, kui see tähendab, et üks teist peab oma elus tegema muudatusi. Suhtespetsialisti sõnul leiavad armunud inimesed teineteise jaoks aega isegi siis, kui nende elu on tohutult kiire. See tähendab, et kui sul muidu pole aega sõpradega veetmiseks või hobideks, siis oma armastatu jaoks pigistaksid alati midagi välja.

2. Sa panustad suhtesse rohkem kui tema

Kui näed kogu aeg vaeva, et muuta suhet paremaks ja tugevamaks ning teisel ei paista sellest sooja ega külma olevat, pole asi järelikult tõeline. On loomulik, et sina ja su partner panustate suhtesse erinevatel aegadel: mõni pingutab alguses rohkem, teine võtab rahulikult. Kui möödas on aga parasjagu aega ja tunned, et oled ainuke, kes kogu asja veab, siis pole asi õige.

3. Ta ei ole sind oma sõpradele tutvustanud

Suhtes on väga oluline saada tuttavaks üksteise sõpradega. Kui sinu partner teeb sind tuttavaks oma lähedastega, tähendab see, et ta ei häbene sind ja on usaldav. Kui olete aga mõnda aega koos olnud ja ta justkui leiab alati mingi ettekäände, miks te ei kohtu tema sõpradega, on midagi valesti. Kui see on nii esimesed paar kuud, pole muretsemiseks põhjust. Kõik suhted ei algagi suure hurraaga. Kui olete koos olnud aga pool aastat ja sul pole õrna aimugi, kes on ta sõbrad ja vanemad, siis tõenäoliselt näeb su kaaslane sind ajutisena.

4. Ta ei näe teil ühist tulevikku

Kui kaks inimest teineteist väga armastavad, siis tavaliselt mõtlevad nad ka ühisest tulevikust ja teevad koos plaane. Kui täheldad, et sinu kaaslane ei planeeri sinuga aga isegi lähitulevikus toimuvaid asju koos, siis järelikult ei võta ta suhet tõsiselt. Näiteks soovib ta minna järgmine kuu kuskile puhkama, kuid ei tee isegi ettepanekut, et võiksite koos minna.

Allikas: elitedaily.com