Ma kohtusin temaga kolm aastat tagasi. See oli pöördeline hetk mu elus. Ta on minust aasta ja kaks nädalat noorem. Meie kohtumine oli kummaline, muu sõnaga ma seda seletada ei oska. Esimesel päeval, olles temaga tuttav kõigest natukene rohkem kui paar tundi, lõi ta kogemata oma küünega järeleahvimishoos mu huule lõhki. Me naerame selle mälestuse üle alati.

Ma taipasin, et ilma temata poleks ma hetkel elus ja et ma ei kavatse temast kunagi lahkuda. Minu jaoks andis ta uue tähenduse elule. Ta nimi on Elin ja ta on täiesti ainulaadne ja võrreldamatu. Ta on lõbus, väga poisilik, armastab joonistada, karismaatiline, usaldav, tugev ja minu täielik vastand ning ta on absoluutselt kõige ausam inimene maailmas, keda ma tean. Esialgu üllatas mind kõige enam tema ausus. Ükskõik mis ta meeltel mõlgub, olgu see nii jabur või piinlik kui tahes, ta räägib alati kõik südamelt ära. Ta ei peida oma tundeid ja on avameelne. Südamest rääkimine ja avameelsus pole tänapäeva noorte seas enam levinud, kuna ollakse harjunud kõike peitma või vihjete kaudu infot edasi andma. See tegigi ta teistest erinevaks ja ainulaadseks.

Tol hetkel, kui ma teda kohtasin, olin ma enesetapu äärel ja väga sügavas masenduses. Kuid tuli tema ja aitas mind sealt enda teadmata välja. Ta on kõige ehedam näide parimast sõbrannast. Koos olles on meil alati pööraselt lõbus ning me teeme igasuguseid lollakaid asju koos. Ta suudab kannatada mind välja, kui mul on paha tuju, keerata ka kõige süütumale naljale paar kõva kraadi otsa, lohutab mind, kui ma olen kurb ja räägib alati südamest.

Me oleme jaganud nii paremaid kui ka halvemaid aegu. Me saame teineteisest aru ka ilma sõnadeta, meil ei lõpe kunagi jututeemad otsa ja vahest me argumenteerime mingite asjade üle ikka totaalselt väljaspool piire, kuid lepime alati ära. Ta isiksus on fantastiline! Ma saan ta peale loota kõiges, rääkida kõigest, jagada temaga oma tobedaid unistusi, hullumeelseid tegusid ja mõelda välja igasuguseid naljakaid plaane. Ta ei ehmu millegi peale, mis ma talle räägin, olgu see kui ehmatav tahes. Ta tuleb kaasa kõikide mu plaanidega, muutes need veel umbes 180 kraadi võrra hullumeelsemaks. Ükskõik kui lootusetud tunduvad mu unistused, ta on alati julgustanud mind edasi minema ja mitte alla andma. Ta on muutnud mind. Olen muutunud lahkemaks, tugevamaks ja lõbusamaks. Ta on mu tuli, mis mind õigel rajal hoiab ja aitab. Me oleme lahutamatud ning minu jaoks on ta Eriline. Ta on mu parim sõbranna. Ma armastan teda kogu südamest.