1. Unustasin teha oma prantsuse keele kodutöö. Kuna töö tuli esitada internetis, siis ütlesin õpetajale, et mul läks internet ära. Tegin seda e-posti teel.

2. Ärkasin selle peale üles, et mu vastsündinud laps kisas. Hüppasin kärmelt voodist välja, et minna lastetuppa. Seal ootas mind hindamatu vaatepilt. Mu 5aastane tütar üritas rinnaga imetada oma arusaadavalt endast väljas väikevenda.

3. Üritasin täna esimest korda oma vanematele valetada. Minu ema on neuroteadlane ja isa psühholoog. Mingil moel suutsid nad mind panna tunnistama, et valetan, enne, kui ma oma jutu lõpetada jõudsin.

4. Mina ja mu perekond läksime vanaemale külla, et teda tema 70. sünnipäeva puhul õnnitleda. Me tabasime vanaema ja vanaisa diivanil istumas, pilves, kanepit suitsetamas.

5. Sain täna 35aastaseks. Kuna olen endiselt vallaline, siis ostis mu õde mulle kassi, et saaksin "vältimatu kollektsiooniga" alustada.

6. Istusin tualetis, kui pillasin kogemata oma kasutamata tampooni põrandale. Just siis, kui ma selle järgi ulatuma hakkasin, kuulsin teiselt poolt kabiiniseina häält: "Super, mul oli seda just vaja." Siis tuli käsi ja korjas minu tampooni üles. See oli mu viimane.

7. Sain teada, et mu naine petab mind sama mehega, kelle pärast mu eks mind maha jättis.

8. Mu eks võitis kirjutamise võistluse. Tema lugu oli inspireeritud meie suhtest. Mina olin loos sarimõrtsukast prostituut.

9. Laulsin duši all täiesti kohutavalt. Ilma minu teadmata lindistas mu õde seda ettastet ja pani selle mu telefonihelinaks. Klassiruumis helises mu telefon ja kõik kuulsid seda. Sellest ajast peale kutsutakse mind American Idoliks.

10. Olin parasjagu oma poiss-sõbraga voodis, kui tundsin, et mu nina on tatine. Üritasin seda käega ära pühkida, et mitte hetke rikkuda. Järsku vaatas minu kutt mulle õudusega otsa. Tuli välja, et see ei olnud tatt, vaid veri. See oli tema kaelal, särgil ja siidlinadel.

Allikas: fmylife.com

Sinuga juhtus piinlik lugu ja tahad võita kasti jäätist? Vaata SIIA!