1. Meile lasti mingit haisvat deodoranti peale ja näole tehri r-täht. Jooma pidi limonaadi, milles oli ligunenud küüslaugud. Sööma aga mingit kalapasteeti koos luudega leivapeal. Õnneks piisas sellest, kui lihtsalt ampsu võtsid, kohe sai ka välja sülida.

2. Mingi üli rõve soust, igasugustest mitte kokkusobivatest toiduainetest, tuli suhu võtta ja alla neelata ning kui olid sellest öökimise äärel, siis ulatas järgmine sulle nagu lohutusena vett, mis oli otse loomulikult mõrudamast mõrum (greibi koortest vist). Vahepealne oli talutav, hüppa siit üle ja roni selle alt, aga lõpus oli ikka täiega jura asi. Õues oli mingi riidest tunnel, mille sees oli saepuru ja seda sai läbida põlvili olles. Õuduseks olid mul juuksed lahti (juuksed vööni) ja loomulikult nad raputasid ja saputasid seda tunnelit sedasi, et saepuru oli pärast püksikute vahel ka.

3. Meie ristimisel tehti staadionil võistlus, võitjatel oli valida kahe kokteili vahel — kas 1,5 liitrit keefiri ja millegi segu, või siis 1,5 liitrit purustatud heeringat ja muud sellist ära juua. Võitjad valisid muidugi selle keefirisegu, kaotajad pidid 8 inimesi peale sellest heeringakokteilist jagu saama. Ja saime ka!

4. Kõige rõvedam oli ketšupis läbi imbunud tampooni imemine ja suuga õli/morsi/kala ja muud sellist jama täis kausist suuga kala otsimine. Kausist suuga ära võetud kalad pandi järgmiste jaoks sinna tagasi.

5. Lõigati noaga pöidla peale r-täht. Ja päris sügavalt kohe.

6. Enne “eksamit” pidi jooma pitsikese päevalilleõli ja peale sai ampsu leiba. Siis tuli selles stiilis küsimus: “Kes meie õpetajatest sai abielludes ilusaks?” Valesti vastamisel pidi uuesti jooma ja sööma. Siis esitati järgmine küsimus. Ring jätkus, kuni küsimusele õigesti vastasid.7. Kaks meeldejäävamat asja olid need, kus poti peale pidi istuma ja siis lasti survega vett. Ja näiteks räimevann: lükati sind vanni, räimed läksid igale poole riiete alla, jalanõusid jalga ei saanud panna, sest need tilkusid, nii et peale ristimist pidin paljajalu koju minema. Väljas oli nii umbes kaks-kolm miinuskraadi. Koju jõudes ja riideid ära võttes oleks saanud päris hea kõhutäie kaladest, sest need olid riiete all ja vahel.

8. Me pidime mööda kanasi*aga kaetud liurada alla laskma, see ikka oli juba jälkuse tase ma ütleks.

9. Mul läks ninaluu katki, mälestus terveks eluks. Silmad seoti mingi salliga kinni ja pidi tõkke alt läbi pugema. Ilmselgelt ma ei teadnud, mis mind ees ootab ja sinna vastu ma oma nina siis lõin ära. Verd tuli ka päris korralikult.

10. Sai toorest muna joodud ja piprakauna söödud. 

11. Mina isiklikult ei tunne, et minu uhkust riivati sellega, et mulle ketšupit ja muna pähe loobiti.

12. Meie pidime jooma näiteks mingisugust piima-kohvi-kurgivee-purustatud pähklite-kurgijuppide segu. Siis imema tampoonist tomatimahla, samal ajal, kui lõvid kõrva ääres ütlevad et “mmmm menstruatsiooniveri, nii maitsev”.

13. Pidime toore kala, millel oli pael taga, enda riiete alt läbi ajama  ja siis millisel võistkonnal kala enne lõppu jõudis, need võitsid. Ning keedumuna suust suhu andmine oli ka päris jõhker, kujutage ise milline see muna oli, kui see rivilõppu jõudis. Pigem oli see munapudru suust suhu andmine.

14. Meil segati mingit haisvat plöga kokku, nii et terve kool haises ja köök ka veel haiseb. Seda pidi veel sööma ja kõik rebased pidid tulema mingites mähkmetes ja traksides.

15. Sõime tšillit, sibulat, seasõrgu topiti näkku, markeritega joonistati näkku, juukseid värviti (sprei värviga), tantsisime ja laulsime karaoket.

16. Me pidime mädanenud õuntes roomama, künka peal liugu lehtede sisse laskma ja kaela kallati meile tiigivett, muna löödi jahuga pähe ja mingit rõvedust pidime sööma.

17. Pidi solki sisse sööma. Raja alguses tehti telefoniga nii nagu ajataks juukseid maha, siis tehti libe rada treppidele, mattide peal olid kiled ja kilede peale pandi kogu aeg nõudepesu vahendit, keskel oli köis, millest pidi kinni hoidma. Lõpus küsiti 3 küsimust, kui valesti vastasid, löödi sulle muna pähe.

18. Me pidime sööma heeringat koos vahukoore, tomatikastme ja oliividega.

19. Keskkoolis pidime sõitma vett täis kelguga trepist alla, käima käpuli mingite teravate asjade peal (vist olid knopkad), hüppama üsnagi kõrgelt alla mingi madratsi peale ja hoidma kogu selle aja muna suus. Aga kuna silmad olid kinni seotud, siis aeg-ajalt keegi tarkpea lajatas lahtise käega vastu põske ja muna läks puruks — pidi jälle uue muna suhu toppima.

20. Pidime Tallinna kesklinnas kerjustena riietatult raha kerjama.

Aitäh kõigile, kes meiega meeleolukaid kogemusi jagasid!