1. Farmitöö
Kui sul pole probleemi oma käsi mustaks teha, siis farmitöö võib sobida just sulle. Õige farmitöö valikul on võimalik säästa palju raha ning saada teise aasta viisa pikendus. Enamik farme pakub ka soodsat majutust. Maal elades ei kuluta sa ka palju raha ning hinnadki on soodsamad. Lisaks ei vaja sa farmis töötades eelnevaid oskusi, kõik õpetatakse kohapeal. Kuidas parim farmitöö leida loe SIIT!

2. Kelner/lauateenindaja
Pikad päevad, miinimumpalk ning hilised tunnid ei ole kellelegi meelepärased. Laudade teenindamisel on omad halvad küljed, kuid ole valmis nende arvamuste ümber pööramiseks. Teenindajana töötamisel on ka palju häid külgi. Esiteks ei ole teist töökohta, kus sul on võimalik suhelda nii paljude erinevate inimestega. See on oluline, kui oled linnas uus ning tahad saada uusi tutvusi. Teiseks oleneb kohast, kuid tipiga on sul võimalik oma palk kahe- või isegi kolmekordistada. Kogemus võib olla oluline, kuid kõige olulisem on naeratus ja sõbralikus, kogemus tuleb ajaga. Kuidas leida töö linnas loe SIIT!

3. Kokk või köögiabiline
Vastava hariduse või vähese kogemusega on võimalik leida töö restorani või hotelli köögis. Vastavalt kogemusele võib sinu töö olla kas toiduainete eelvalmistamine, koorimine või nõude pesemine. Kui kogemust rohkem, on võimalik töötada koka assistendina või isegi kokana. Igal kohal on oma menüü, mis tähendab et õppimine võtab aega, kuid palgad on head ning häid abilisi otsitakse kööki alati. Kuidas leida töö linnas loe SIIT!

4. Baarman või baari assistent
Töötunnid on pikad, kuid raha hea. Kui oled kannatlik, sõbralik, õpetatav ning hoolikas, siis baaritöö on suurepärane võimalus kohtuda väga erinevate inimestega ning hankida häid kontakte Austraalias. Lisaks teenib baaris töötades head tippi. Kuidas leida töö linnas loe SIIT!

5. Töö ehitusel
Suurepärane võimalus noormeestele. Mida rohkem konkreetseid oskusi ja kogemust, seda konkurentsivõimelisem muidugi oled. Üht asja tasub aga siinkohal silmas pidada - Austraalias sellist terminit nagu "kuldsete kätega" ei tunta. Nii et ei tasu alustuseks öelda, et saad vajadusel kõigega hakkama. Mõtle välja, mida oskaksid/tahaksid teha ja aja seda rida.