1. Söö Kit Kati!

Teada värk, et šokolaad ja eksamid käivad käsikäes! Jaapanlased hääldavad Kit Kati šokolaadi 'kitto katto', mis kõlab sarnaselt fraasile 'kitto katsu', mis eesti keelde tõlgituna tähendab kindlat võitu. See teeb Kit Kati šokolaadis tõelise õnnetalismani.

2. Üks õun päevas

Hong Kongi ülikooli sööklad serveerivad eksamiperioodil õunu ja õunatoite. Hiina keeles hääldatakse õuna "ping guo" ning see tähendab omakorda ka turvalisust. Söö üks õun päevas ja läbid eksamid turvaliselt!

3. Väldi juuste pesemist

Eksamisessiooni ajal venib õppimine tihtipeale öötundideni ning vahel pole magamiseks üldse aega. Ilmselt ununeb vahel ka duši all käimine. Ära muretse, sest Lõuna-Koreas arvatakse, et enne eksamit juukseid pestes pestakse kogu tarkus maha!

4. Kanna punast aluspesu

Hiinas usutakse, et punane on õnnevärv. Paljud usuvad, et eksamil tuleb hea õnne märgiks punast kanda. Veel parem, kui tõmbad jalga punase aluspesu! Hiinas on levinud komme edukatelt inimestelt küsida: "Kas kannad punast aluspesu?"

5. Joo kanamahla! Oota...mida?

Tükk suhkrut enne eksamit võib sulle hea energialaksu anda, aga õpilased Malaisias, Hong Kongis, Singapuris ja Hiinas joovad hoopis kanamahla! See pidavat paremini keskenduda aitama.