1. Intuitsioon

Naised on oma intuitsiooni üle äärmiselt uhked ja neil on raske omaks võtta, et mehi ei ole varustatud samasuguse vaistliku taibuga ja seetõttu pettuvad õrnema soo esindajad Aadama poegades pidevalt.

Naine võib näiteks kellegi elustiili ära arvata ostukäru sisu põhjal: mitu last, probleemne teismeline taimetoitlane, kolm koera, kõhukinnisuse all kannatav ülekaaluline abikaasa ja kuur tagaaias.

Mitmed mehed tunnistavad, et neid teeb täiesti nõutuks viis, kuidas naised võivad arvamuselt kindlale veendumusele hüpata, ilma et nende vahel oleks märgata otsest järeldamisprotsessi.

2. Keelepeks

Keelepeks on naiste omavahelise sõpruse oluline koostisosa ja üldsegi mitte kellegi reetlik tagarääkimine nagu mehed mingil kummalisel kombel kipuvad arvama.

Paludes naisel kedagi kirjeldada, saate te vastuseks täieliku fotoroboti.

"Millest te kaks tundi telefonis rääkisite?" küsib mees imestusega oma naiselt, kes vestluspartnerist sõbrannaga just hommikul kohtus. See on nii seetõttu, et mehed peavad vesteldes rangelt kinni olulise edastamisest ja nad ei mõista, et naistele on igasugune informatsioon ja keelepeks elutähtsaks käibevahendiks.

Paludes mehel kedagi kirjeldada saate te vastuseks: "Ma ei pannud õieti tähelegi, nägin vaid ta selga."

3. Paarikaupa tualetis käimine

Kui mehed juhtuvad kahekesi tualetti minema, siis tekitab see otsekohe küsimusi, kuid naised teevad seda alatasa, ilma et keegi sellest midagi järeldaks.

- mitmekesi tunnevad naised end turvalisemalt
- nad tahavad üksteisega saladusi jagada
- nad ei usalda oma sõbrannasid nii palju, et neid meestega üksi jätta, mistõttu ärgitavad nad neid kaasa tulema, et neil silma peal hoida ja et olla kindlad, et ilma nendeta midagi põnevat ei juhtuks
- tegelikult tahavad nad tualetis olles ainult peeglit kasutada ja sõbrannade meigiasju laenata

4. Naiselikud riukad

Väikesed tüdrukud lummavad oma uhkeid issisid nii, et viimased minetavad igasuguse ratsionaalse mõtlemise ja kriitikameele. Teismelised tüdrukud mõtlevad mitu käiku ette, abielunaised annavad kaasadele nii palju vabadust kui vajalik, et mehed nendega sama meelt oleksid. Sellest kõigest hoolimata eitavad naised, et nad kasutavad midagi nii absurdset nagu õelad riukad.

5. Kättemaks

Hoiduge ärapõlatud naise eest! Aeg-ajalt jõuab ta üleriigilise ajakirjanduse esilehekülgedele, sest on oma eksi rõivad ribadeks lõikunud ja ta auto pesuvalgendiga üle valanud.

Maha jäetud naine tunneb ennast  pärast kõiki neid ohverdusi, mis ta mehe nimel teinud on, lootusetult üksildlasena. Näib, et peaaegu mitte keegi ei soovi ühineda ärapõlatuga, kes rajab tuleriita ja taob keskele tulpa, mille külge sidumist ta eksmees väärib.

Kättemaksuhimuline naine nõustub telest tuntud Roseanne Barriliga, kes ütles: "Ma ei ole lahutuse pärast endast väljas, kuid pigem oleksin lesk."

6. Näägutamine

Oluline on mõista, et naine ei nääguta, vaid tuletab meelde ja kordamine on tarkuse ema.

7. Õelus

Naised usuvad, et nemad võivad teha karistamatult märkuseid, mille eest mehed raevus maha löödaks. Õelutsemist peetakse õilsaks toiminguks, umbes nagu kahevõitlust. Õnnestunud rapiirtorked näitavad vilumust ja tekitavad imetlust, austust ja hirmu mõlemas sugupooles. "Boy Georges on just see, mida Suurbritannial vaja," teatas Joan Rivers. "Veel üks kuninganna, kes ei oska riietuda." (lisaks kuningannale tähendab queen tõlkes homoseksuaalset transvestiiti -toim.).

8. Kaunis naine

Meestele ja ka paljudele naistele tundub, et kauni naise elu on nagu lust ja lillepidu. Talle avanevad uksed, mis muu maailma ees suletuks jäävad ja kui ta tuppa astub, hakkavad mornid mehed särama ning kogu maailm paistab kirgas nagu luksusreklaam ajakirjast Hello!. Miskipärast eeldatakse aga, et ilus pakend tähendab tühist sisu, mistõttu ei tule inimesed selle pealegi, et ilusa pakendi sees võib peituda veel suurem kingitus ja see teeb kaunite naiste enesetõestamise tõeliseks väljakutseks.