See taktika aga ei toiminud - prussakas oli nii suur, et läks oliiviõli abiga veel sügavamale. Lõpuks tõmmati prussakas spetsiaalsete pinsettidega välja. Selle suurus - 2,5cm - oli üllatuseks nii arstile kui härra Helmerile.

2. Elus ämblik

Hiinas läks naine talumatu kõrvasügeluse pärast Changsha keskhaiglasse. Seal sai ta aga šoki osaliseks. Nimelt eemaldasid arstid naise kõrvast seal 5 päeva elanud ämbliku.

Arstid kasutasid kaheksajalgse ja -silmse väikemehe naise kõrvast soolalahuse abil, sest nad üritasid vältida ämbliku sügavamale liikumist ning seda, et naine ämblikult hammustada saaks.

Ämblik ronis naise kõrva ilmselt ajal, kui naine enda renoveeritavas kodus magas. Fotosid ämblikust naise kõrvas näed SIIT

3. Lihasööja-vaglad

Kui Rochelle Harris Peruu-reisilt tagasi koju jõudis, kuulis ta ühes kõrvas tihti kraapivat häält. Ühel hetkel avastas naine, et ta kõrvast voolab mäda. Siis läks ta arsti juurde.

Arstid arvasid esialgu, et tegu on kõrvapõletikuga, kuid lähemal vaatlusel selgus, et naine oli reisilt kaasa toonud lihasööjatest vaglad. Õnneks polnud ussikesed naise kõrvakile, veresooni ega närve. Sellegi poolest närisid ussikesed naise kõrva 12-millimeetrise augu.

Naine läks vaklade eemaldamiseks operatsioonile. Ta kõrvast leiti hunnik ussikesi ning nende mune. Tegu oli ühe kärbseliigi vakladega, kes toituvadki loomade ja inimeste lihast. Kärbes suudab korraga muneda kuni 250 muna, mis 24 tunniga kooruvad.

4. Elus koiliblikas

Colorados elav 12-aastane poiss pidi minema erakorralise meditsiini osakonda, sest ta kõrv valutas sinna pugenud koiliblika pärast. Poiss oli nii tugevas valus, et röökis ja nuttis.

Arstid üritasid liblikat uputada, kuid see ei õnnestunud. Lõpuks said nad putuka välja väikeste tangide abiga. Poiss ütles, et koiliblikas oli veel elus ja lendas arstikabinetist minema.

5. Kellapatarei

Inglismaal elanud poiss pidi samuti EMO-sse minema, sest ta tunnistas oma vanaemale, et ta toppis kõrva pliiatsi. Arsti juures selgus aga, et pliiatsi asemel oli seal kellapatarei. Vaata ka videot selle eemaldamisest:

6. Elus võilille taim

Pekingis, Hiinas leiti väikse tüdruku kõrvast kasvamast elus võililletaim. 16-kuu vanuse Ranrani vanemad viisid ta arsti juurde, kui märkasid, et ta kõrvas kasvab midagi.

Arstid leidsid tüdruku kõrvast juured alla võtnud võilille, mis oli umbes 2 sentimeetri pikkune ja täitis kogu kõrvakanali. Eemaldamiseks läks õnneks vaid paar minutit.

7. 57 vakla

92-aastase naise kõrvast leiti 57 vakla, kuigi ta elas hooldekodus, mille kuutasu on 10 000 dollarit.

Arstid arvavad, et naise kõrvas elanud vaglad sattusid sinna, kui kärbes ta kõrva munad munes. Kokku leiti ta kõrvast 57 vakla. Üks ussike ronis ta kõrvast välja, kui ta arsti juurde saabus.

8. Hammas

Dr Simon Gane leidis ühe patsiendi kõrvast hamba. Väike tüdruk tuli ta kliinikusse lihtsalt kõrva vaigust puhastama, kuid puhastamise käigus leidis arst sealt hamba. Tüdruk ütles, et pani hamba kõrva, et see oleks hambahaldja jaoks kindlas kohas.

9. Barbie king

Eelkooliealise lapse vanemad muretsesid endale kortsud näkku, kui neile öeldi, et nende lapse kõrvas on kasvaja. Arstid arvasid, et kasvaja on kiiresti arenev ja jõuab kiirelt ka lapse ajuni.

Kui kirurg seda uurima hakkas, leiti lapse kõrvast hoopiski väike Barbie king. Poiss oli selle sinna ilmselt ammu pistnud, sest selle ümber oli kude kasvanud.

Allikas: Oddee.com