Kahjuks enamik teismelisi peavad raskusteks ka oma välimust, rahalist olukorda (ehk taskuraha mida nad saavad oma vanematelt) ja oma suhteprobleeme — vahet pole kas noor on vallaline või suhtes, probleem on tal ikka.

Aga tõsised raskused on teismelistel, kellel ei ole vanemaid, kodu ega raha söögi jaoks — ometi teised teismelised selle peale ei mõtle. Tähtsam on see, kellega sa suhtes oled või see, et sul puudub oma poiss või tüdruk.

Tüdrukuna on su elu eriti raske. Sa pead olema kõhna, kenade riiete ja korraliku soenguga, su nahk peab olema veatu või jätma mulje, et see on veatu. Su küüned peavad olema alati ideaalses korras ehk siis, kas geelküüned või ideaalne maniküür. Sul peab olema oma poiss või siis keegi, kes tahab, et sa oleksid ta tüdruk. Su sõprade ring peab olema vähemalt 200 inimest ja nendest vähemalt viie kuni kümnega pead sa igapäevaselt suhtlema, et olla sotsiaalselt aktiivne. 


Aga ega poistelgi eriti kergem ole. Pikk kasv, moekas soeng, moes olevad riided ja jalanõud ning kõige uuem või siis ülilahe puutetundlik telefon. Ja eriti hea on rula või trikiratas, juhul kui neid kahte pole, siis tõukeratas, millega trikke teha — mitte mingil juhul ei tohi seda sassi ajada tavalise tõukekaga, kuna sellega sõidavad ainult väikesed tüdrukud.


Aga kõige suurem raskus, mis ajab paljud teismelised enesetapuni on vihkamine. 
See on juba nii hull, et osa teismelisi teevad ise endale liiga. 
Ja põhjuseid, miks kedagi vihata on erinevaid, aga teismelistel on need lihtsalt idiootsed. Aga on ka lihtsalt oma elule ja tegudele mõtlema panevaid põhjuseid.

Kõige populaarsemad vihkamise põhjused on järgmised:

Poiss/tüdruk jättis maha, et teisega käima hakkata.
Ta on sinust targem ja sai parema hinde mingis tähtsas töös.
Ta on lihtsalt teistsugune: kannab teistmoodi riideid, teistsugune muusikastiil, teistsugune läbisaamine kõigiga ja teistmoodi enese väljendus.
Sest kõik teised vihkavad teda, järelikult tegi ta midagi valesti, ma peaks ka teda vihkama.

Need on vaid mõned põhjused, miks teismelised üksteist vihkavad või väidavad, et vihkavad. Mõni neist on lihtsalt idiootne — nagu näiteks esimene, mille ma välja tõin. Oma vihkamisega ei saa sa oma poissi/tüdrukut selle teise käest tagasi, sa vaid lihtsalt lükkad ta veel kaugemale, ning milles see teine süüdi oli? 
Ta lihtsalt oli selline, nagu ta oli ja ta hakkas talle meeldima ja selle tõttu ta saab nüüd sinult ja su sõpradelt vihkamist. See ei ole normaalne…

Aga nüüd mõni põhjus, mis paneb sind tõsiselt järele mõtlema. Mõni lähedane tegi endale kellegi tõttu liiga 
(loe: üritas endalt elu võtta/võttis endalt elu). Oma hooletuse tagajärjel põhjustas õnnetuse, kus keegi sai surma või jäi invaliidiks. Õnneks esineb seda vähe.

Kõige lohutuseks pean ma aga meelde tuletama, et meil tavalistel teismelistel on veel kergelt läinud, aga vot kuulsatel teismelistel on raske. Igal kuulsal teismelisel on oma fännid ja omad vihkajad. Kahjuks on seda raske vältida, sest kui sa oled kuulus, siis on ilmtingimata kusagil keegi, kes sind mingil põhjusel vihkab.
Kas siis su välimuse, tegude, riietusstiili või mingi muu põhjuse tõttu.



Aga sellel kõigel on ka hea pool. Kui sa oled kuulus, siis sul on su fännid, sa saad aidata inimesi ja sa oled paljude eeskujuks ning kõige tähtsam — tavaliselt sa saad kuulsaks tänu millelegi, mida sa armastad teha ja sa saad seda edasi teha teistele lootust andes.