1. Vaene väike mina

Vaene väike mina on juba varases nooruses omandanud baasteadmised, kuidas teisi enda kasuks tööle panna. Vanemad, vennad, sõbrad, sugulased — kõigile leidub rakendust. Harjunud mugava eluga, ei jäta ta väikese printsessi maski ka vanemas eas ja miks ta peakski? Vaene väike mina teeb oma füüsilistest ja vaimsetest puudustest ja üleüldisest sõltuvusest tõelise etenduse ja publikut, kes talle appi on nõus sööstma, leiab ta kõikjalt. Sa lihtsalt ei saa võistelda kellegagi, kes tõstab käed üles ja tunnistab, et ta on rahaasjades täiesti oskamatu ja ta lihtsalt ei ole üldse tehnikainimene ning tal lihtsalt puudub kokandusgeen.

Loomulikult peavad teised tüdrukud vaest väikest mina häbiks kogu naissoole, kuid, mis sellest, kui 7 rüütlit on igal nurgal valmis sinu teenistusse astuma ja nii ennast tähtsa ja vajalikuna tunda saavad?

2. Bimbo

Bimbodel on pealtnäha nii mõndagi ühist vaeste väikeste minadega, kuid erinevus seisneb sellest, et nemad ei manipuleeri inimestega vaid on oma heaelumaiuses täiesti vahetud ja ausad. Samas pilkavad neid nii mehed kui ka naised. Oma kahekümnendate keskpaigaks on neist saanud trofee-naised või mehe tuhvlialused.

3. Mehe tuhvlialune

Kui sõbrannad räägivad mehe tuhvlialusele oma avatud ülikooli kursustest, siis satuvad nad ilmselt sellise vastuväidete laviini alla, et loobuvad üsna pea, sest mehe tuhvlialune on veendunud, et naise koht on teenida oma mehe mitte enda huve ja õnne. 

Kui ta saaks, siis ta embaks kogu inimkonda, sest ta tunneb, et tema kohustus on võimaldada kõigile kõike, mida nad vajavad.

4. Hoop jalge vahele

Hoopi jalge vahele kardavad nii naised kui ka mehed. Ta on kas tulihingeline feminist või osav žonglöörija töö, pere ja vaba aja veetmise vahel. Kõige lihtsam on temaga suheldes tunnistada, et teil on temaga võrreldes puudusi, sest ta võib ühe hingetõmbaga jätkata lõpmatuseni ulatuvat loetelu oma üliinimlikest omadustest ja mitkekesistest elukommetest.

5. Tavaline

See on kõige kavalam maskeering. Iga naine on täiesti erakordne ja mõistatuslik, isegi siis, kui ta ise sellest veel aimu pole saanud.

Allikas: Pisiblufi käsiraamat