Iga väike eeskujulik tegu sillutab teed paremale homsele. Olgu selleks sõbra mure kuulamine, naabri aitamine aiatöödes, helkurite jagamine kaaslastele või lastekodulastele kingituste viimine. Olgu see tegu pisike või suur, oluline on seda märgata ja öelda noorele heale eeskujule kasvõi lihtsalt aitäh!

Konkursi võitjale on välja pandud stipendium 1300 € väärtuses! Lisaks veedavad kõik 15 Hea Eeskuju lõppvooru pääsenut koos Tallinkiga Laheda Koolipäeva merel.

Tänusündmuse auhinnagala toimub noortekonverentsi Lahe Koolipäev raames 19. novembril Nordea Kontserdimajas ning Head Eeskuju tunnustab konkursi patroon riigikogu esimees Eiki Nestor.

Heaks Eeskujuks võib saada igaüks, kes on hakkama saanud omapärase ja eeskujuliku teoga, on vastutustundlik, hooliv ning õpib 7. – 12. klassis või kutsekeskkoolis.

Hea Eeskuju kandidaate saavad esitada kõik inimesed, kes usuvad, et kandidaadi tublid teod oma kogukonna heaks vääriksid tunnustust. Kandidaatide esitamiseks on vaja saata tema lugu ning põhjused, miks on just see noor tiitlit väärt, taotlusvormina Hea Eeskuju žüriile 31.oktoobriks.

Lisainfo konkursi kohta siin!

Kõikide kandidaatide esitajate vahel loosime 2. novembril välja 24 teatripiletit(2x12piletit) ja ka suurema peaauhinna!

Kõiki kandidaate oodatakse 3.novembriks aadressil dagny@noortekonverents.ee!