Selle nagu alati tähendus ei ole alati halb. Nii on olen suutnud tavaliselt ikkagi asju hästi teha. Uue aasta lubadustega on aga natukene teistsugune lugu. Selle taga on eelkõige fakt, et mingi hetkeni ma uskusin, et see käibki nii lihtsalt.

Lubadustega on täpselt nii, et mida rohkem sa tahad seda pidada, seda rohkem sa pead ka pingutama. Kui sa seda ei tee, siis sümboolse väärtuse sinna juurde panemine ei aita väga, kuigi mõnele võib mõjuda tõsise motivaatorina.

Minu uue aasta lubadus on väga lihtne- ma hakkan paremaks inimeseks. Ma räägin rohkem tõtt ning keerutan vähem. Ehk siis uuest aastast hakkan ma uskuma, et see, et ma midagi kellelegi rääkimata jätan, kuigi peaks, on valetamine.

See muudab minu elu kardinaalselt, kui ma vaid sellest suudan korralikult kinni pidada. Loodame, et ka suudan!  Lisaks sellele olen võtnud endale lihtsa soovi mitte lähtuda sellest, et sõber pussitab sind otse eest.

Pigem üritan ma muutuda kõikidele sallitavaks ning natukene enam endasse tõmbunud inimeseks. Ehk keegi andestabki mulle mu mõne teravama väljaütlemise. Ehk keegi usubki, et minuga on juhtunud uue aasta või jõuluime?