*LONDONI HEATHROW LENNUJAAMAS*
Minu uued toakaaslased Jennifer ja Kate tulid mulle vastu. Jennifer on selline pikka kasvu ja lokkis pruunide juustega sinisilmne tüdruk. Kate jällegi lühikest kasvu punaste sirgete juustega pruunisilmne tüdruk. Nende riietusstiilid on nagu öö ja päev. Jennifer on suhteliselt poisilik. Iseendast polegi ma väga midagi rääkinud. Ma olen lühike, pikkade mustade juustega, üpriski heleda nahatooniga ning siniste silmadega.
J ja K: "Hei! Kas sina oledki Beatrice?"
B: "Hei! Jennifer ja Kate?"
Nad naeratasid mulle, ning kallistasime. Väga lennujaamas ei suhelnudki, vaid võtsime mu asjad ja istusime taksosse peale kõikide mu asjade pagasnikusse mahutamist.
*ÜHIKASSE MINNES*
Taksos rääkisime veel nii palju, et saime teada üksteise vanused ja huvid. Tuli välja, et Jennifer ja Kate kohtusid ka esimest korda täna. Jenniferi (17) hobideks oli klaveri mängimine ja sport, Kate'i (16) jaoks üleüldiselt kunst. Minul tantsimine. Sõidu kestvus oli kuskil 20 minutit. Olimegi ühika ees. Nende asjad olid meie uues toas. Nad olid väga abistavad ja aitasid mul asjad ühe korraga üles viia, nimelt meie tuba oli 6ndal korrusel.
*ÜHIKAS*
Imestasin meie toa suuruse kohta, ruumi oli kolme inimese jaoks üllatavalt palju. Leppisime kokku, kus keegi magab, jagasime kapid ning hakkasime asju lahti pakkima. Sellele kulus terve päev. Õhtu poole oli mingisugune tutvumisõhtu, kus kõik said omavahel suhelda ja sõpru leida. Minu imestuseks, oli veel Eestist nii mõnigi vahetusõpilane siin. 2 tüdrukut ja 1 poiss. Kurvastuseks ei saanud ma nendega tutvuda, aga paljude teistega sain, kelle nimed mulle meelde ei jäänud kuna neid oli lihtsalt nii palju. Lahkusime tüdrukutega suhteliselt kiirelt, sest olime väsinud ja tahtsime planeerida homseks veel mõningaid tegevusi linna peal. Kooli alguseni oli veel 2 päeva. Jäimegi kiirelt magama...
Hommikul ärkasin mina esimesena. Mõtlesin, et lähen vaatan hoone peal veidi ringi, noh kööki ja riidepesuruume jms. Meie tuba on viimasel korrusel, igal korrusel on 5 tuba, kõigil korrustel lisaks köök ja igal toal WC, iga kahe korruse peale ka riidepesuruum. Eile leppisime kokku, et sööme hommikust kusagil kohvikus, sest eile ei jõudnud poest külmikusse süüa osta. Jalutasin tagasi oma tuppa, leides sealt Jenniferi ja Kate'i kes olid ka just ärganud. Panime end valmis ja meie linnaseiklus võis alata. Alustasimegi hommikusöögiga, leidsime kohe peale paariminutilist jalutuskäiku esimese kohviku. Saime menüüd ja istusime maha. Võtsime kõik piimaga kohvi ja croissandi. See oli üsnagi maitsev ja toitev, nii et saime oma teekonda jätkata. Kõigepealt läksime Londoni Muuseumisse, mis avatakse kell 10, seega pidime pool tundi ootama, kuid see möödus kiirelt. Sissepääsutasu ei olnud. Põhimõtteliselt oli seal mitu tuba, kus tutvustatakse linna ajalugu eri ajastutest. Seal läks kuskil tunnike. Peale seda käisime Big Ben'i vaatamas, mille ees tegime ka paar pilti. Teema läks kuidagi üle koolitarvikutele, mida meist keegi polnud veel endale muretsenud. Läksime kohe lähimat ostukeskust otsima, kust saaksime endale vajaminevad asjad. Ostsime koolikotid, kiirköitjad, pliiatsid ja muu sellise, mida koolis alati vaja läheb.
Kell oli nüüdseks juba 2 lõunal. Käisime läbi toidupoest, ning alustasime tagasiminekut.
Õhtuni oli kõik väga vaikne ja midagi erilist ei toimunud, kõik tegelesid oma asjadega. Hakkasin just kööki minema, kui põrkasin mingisuguse poisiga kokku. Ütlesin vaikselt vabandust, kui ta vastas: "Eesti tüdruk?"

JÄTKUB...

Kui sulle meeldis järjejutu esimene osa ning ootad järgmist, anna sellest teada kommentaariumis!